ACOMPANYAMENT

EMOCIONAL

per a Infants i Joves

Hola, soc la Natalia.

Des de fa catorze anys, i amb la responsabilitat i el gaudi que per a mi suposen, vaig decidir acompanyar a les infàncies des del reconeixement de les emocions a través del joc, la literatura, el contacte amb la natura i els seus cicles i l’escolta activa sense presses ni judicis.

He obert aquest espai a OsonaIoga no sols per la meva vocació, sinó que també es converteix en una manera de tornar tot allò que rebut al llarg de la meva carrera; perquè escoltar i allotjar sense jutjar sinó donant coratge i admiració als mapares és també construir una millor versió de mi mateixa.

El meu treball consisteix a oferir un lloc, un espai de sessions individuals o grupals per a allotjar les dificultats, dubtes i alguns processos que necessitin una mirada diferent, per a aprendre a dir que sí a la construcció possible d’un món segur per als nens i joves i les seves famílies.

És des de la pràctica de la presència respectuosa que intento transmetre que és possible trobar la seva manera de mirar i gaudir d’aquest món.

HORARIS

Els horaris i la durada de l’espai s’acordarà amb la família.

CONTACTE