bELINDA VILAREGUT

«Amant del ioga, els animals i la natura»

QUI SOC

Nascuda a Vic. Estic dins del món esportiu , amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’esport, la salut i el benestar;

 amb formacions continuades d’educació física, ioga, pilates, entrenaments personalitzats, rockfit, etc…

Tècnica en nutrició, dietètica i suplementació (esportiva i vegetariana), micronutrició,  i recentment, en naturopatia.

Certificació internacional de coach esportiu i personal, i cursos variats de reiki, flors de bach, shiatsu, massatges, …

A  Osona ioga imparteixo classes de ROCKET, POWER IOGA,  I TONIFICACIÓ I ESTIRAMENTS.

75 min dinamics i plens de reptes, adaptables a les teves necessitats, on treballarem el cos, la respiració i la ment, per aportar salut, consciència i autoconeixement.

La intensitat és diferent i variada segons l’activitat, però sempre és vigorosa i disciplinada, on podras donar el millor de tu I superar-te diariament.

Treballarem per millorar la teva vida, ajudante a conseguir un cos sa i una ment estable, amb mil beneficis més, que aniràs notant progressivament.

Regala’t aquest temps per tu, regala’t salut…..t’ho mereixes!

A OSONA IOGA FAIG

Dimarts 16.30-17.45 Divendres 10.45-12.00h
Ioga modern per als més actius: et porta a lloc més rápid, com un cohet! Mix dinàmic, enèrgic i versàtil amb poderoses variacions que ens obliguen a treballar la musculatura, l’elasticitat, equilibri i la força interior. És una pràctica completa, vigoritzant, i desafiant, que es sincronitza amb la respiració, i on la seva característica principal és la NO RIGIDESA; adaptant les classes i realitzant postures retadores, per aconseguir progrés i precisió; i aportant flexibilitat i llibertat a la pràctica. És un estil molt fluid i ràpid, que desperta el nostre sistema nerviós, convertint-se en un exercici cardiovascular intens i treballant la concentració i la consciència corporal, i desafiant i treballant la nostra ment. Alguns dels múltiples beneficis són: Millora la força, l’agilitat la tonificació i la flexibilitat de tot el cos. Purifica i neteja el teu cos desde l’interior: toxines, greix, bloquejos,… Renova l’energia i la vitalitat física i mental. Equilibra el sistema nerviós, circulatori i cardiovascular, millorant el descans, la circulació i la resistència pulmonar. Augmenta la creativitat, la consciència i la concentració. Reeduca i domina la ment, acceptant circumstàncies i calmant els pensaments. Accesible per a tots els nivells, però recomanat per a persones que cerquin reptes i una pràctica dinàmica i exigent.
Dissabtes 09:30-10:45
Pràctica PODEROSA, dinàmica i fluida, que es caracteritza per moviments ràpids, vigorosos i energitzants, sincronitzats amb la respiració i aportant una transformació física, mental i espiritual. És una meditació en moviment, on es treballa el cos i la ment de manera íntegra: equilibri i flexibiltat, resistència i agilitat, postura i repòs, respiració i concentració, entrega i pors….; Els beneficis son múltiples: * cos fort i flexible: potència, revitalitza i tonificant la musculatura. * desintoxicació corporal: purifica la sang, els òrgans i el sistema nerviós central, degut a la generació de calor intern. * crema de greix, degut a l’activitat cardiovascular. * resistencia física, mental i emocional: millora la capacitat per a superar els reptes diaris. * millora de la circulació i la capacitat pulmonar: aprenent a respirar i aportar oxigen i nutrients a tot el cos. * millora el descans i el.liminacíó de l’estrés: equilibrant el sistema nerviós i dominant la respiració. Dissenyat per a persones que vulguin conectar amb el seu poder interior, realitzant un treball intens i desafiant.
Dimarts 15:15-16:15 Divendres 09:30-10:30
Entrenaments musculars on es combinen diferents exercicis funcionals amb estiraments, per a la millora del to muscular i la condició física general. Classes dinàmiques per implicar e integrar diferents parts del cos i exercitar-les, realitzant multitud d’exercicis de caràcter global i específic. Els resultats que s’obtenen en aquesta pràctica són: • Augment de la força i la resistència muscular. • Millora de la percepció física, tonificant la musculatura i millorant la flacidesa i el % de greix corporal. • eficàcia en els moviments i control de les diferents parts del cos. • Millora la postura, ja que realitzem una correcta alineació corporal a través d’un treball compensat i equilibrat de tots els grups musculars, i el seu correcte estirament. • Prevenció de lesions en la pràctica d’altres esports. Dirigit a persones de tots els nivells i capacitats, que vulguin millorar la seva condició física general.

CONTACTE

 Belinda Vilaregut  

649 01 23 05

info@osonaioga.net