bELINDA VILAREGUT

«Amant del ioga, els animals i la natura»

QUI SOC

Nascuda a Vic. Estic dins del món esportiu , amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’esport, la salut i el benestar;

 amb formacions continuades d’educació física, ioga, pilates, entrenaments personalitzats, rockfit, etc…

Tècnica en nutrició, dietètica i suplementació (esportiva i vegetariana), micronutrició,  i recentment, en naturopatia.

Certificació internacional de coach esportiu i personal, i cursos variats de reiki, flors de bach, shiatsu, massatges, …

A  Osona ioga imparteixo classes de ROCKET, POWER IOGA,  I TONIFICACIÓ I ESTIRAMENTS.

75 min dinamics i plens de reptes, adaptables a les teves necessitats, on treballarem el cos, la respiració i la ment, per aportar salut, consciència i autoconeixement.

La intensitat és diferent i variada segons l’activitat, però sempre és vigorosa i disciplinada, on podras donar el millor de tu I superar-te diariament.

Treballarem per millorar la teva vida, ajudante a conseguir un cos sa i una ment estable, amb mil beneficis més, que aniràs notant progressivament.

Regala’t aquest temps per tu, regala’t salut…..t’ho mereixes!

A OSONA IOGA FAIG

Dvendres 19.15 a 20.15
Ioga modern per als més actius: et porta a lloc més rápid, com un cohet! Mix dinàmic, enèrgic i versàtil amb poderoses variacions que ens obliguen a treballar la musculatura, l’elasticitat, equilibri i la força interior. És una pràctica completa, vigoritzant, i desafiant, que es sincronitza amb la respiració, i on la seva característica principal és la NO RIGIDESA; adaptant les classes i realitzant postures retadores, per aconseguir progrés i precisió; i aportant flexibilitat i llibertat a la pràctica. És un estil molt fluid i ràpid, que desperta el nostre sistema nerviós, convertint-se en un exercici cardiovascular intens i treballant la concentració i la consciència corporal, i desafiant i treballant la nostra ment. Alguns dels múltiples beneficis són: Millora la força, l’agilitat la tonificació i la flexibilitat de tot el cos. Purifica i neteja el teu cos desde l’interior: toxines, greix, bloquejos,… Renova l’energia i la vitalitat física i mental. Equilibra el sistema nerviós, circulatori i cardiovascular, millorant el descans, la circulació i la resistència pulmonar. Augmenta la creativitat, la consciència i la concentració. Reeduca i domina la ment, acceptant circumstàncies i calmant els pensaments. Accesible per a tots els nivells, però recomanat per a persones que cerquin reptes i una pràctica dinàmica i exigent.