CLUB DE LECTURA

La intenció que es cerca al Club de Lectura  és la de gaudir i redescubrir el valor de la lectura en si mateixa, i al mateix temps intentar anar una mica més enllà de la pràctica de llegir, perquè creiem que en l’intercanvi d’idees i opinions està l’enriquiment mutu.

Una de les funcions més importants de la literatura és la de nomenar-nos i en la mesura en la qual ens nomenem podem trobar un lloc en el món on habitar.  Çada paper amb olor de tinta ens obre les portes a mons nous.

TROBADES

Les trobades son els Dijous o Divendres de cada mes, a les 19:30h.   

CÒM ACCEDIR AL GRUP

Per accedir al grup, et pots posar en contacte amb mi, clickant sobre les meves dades de contacte, que trobaràs al peu.

QUÈ ES EL LLIBRE VIATGER

Des de fa 2 anys, a OsonaIoga està  circulant un nòmada. És un LLIBRE  que va néixer itinerant i que vol trobar-se a les mans de qui el vulgui rebre.

Tot va  començar amb la idea de fer viatjar aquest llibre entre les persones que formem l’espai d’Osonaioga. Nosaltres, tan diferents entre nosaltres, com també ho son les disciplines que hi treballem, ens anem creuant  provocant un intercanvi tan sutil que acaba produint un efecte gegant.  El llibre itinerant, en obrir-lo, ens ho explica també:

<T’explico com va el meu viatge:

Veuràs que l’última data és la data del dia que vaig arribar a les teves mans i que al darrera hi ha escrit el teu nom. Puc passar alguns dies o setmanes amb tu.

Després,  imagina’t a quin company d’Osonaioga li podria agradar llegir-me i li proposes formar part del meu viatge i, si hi està d’acord, escrius la data en què m’ entregues i el seu nom a continuació del teu.

I si he arribat a les teves mans i no vols fer-me voltar més torna’m a casa.

Espero que gaudeixis de la companyia que t’ofereixo.

Una abraçada,

El llibre Viatger >

EL LLIBRE VIATGER D’OSONAIOGA

BIOGRAFIA DEL SILENCI

Pablo d'Ors