DIA INTERNACIONAL

DEL IOGA

Classes gratuïtes

A OSONA IOGA ESTEM DE CELEBRACIÓ!!

DIMECRES 21 DE JUNY’23: CLASSES GRATUÏTES TOTA LA TARDA PER CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DEL IOGA I L’ARRIBADA DEL SOLSTICI D’ESTIU.

Tots els astròlegs parlen del 2023 com un any de grans canvis, tant a nivell personal com a nivell de tota la humanitat, un any de molt treball intern en el que donem forma a l’espiritualitat a la nostra vida. I és que estem vivint un moment històric del despertar de la Consciència a nivel col.lectiu.

És per això que sento que aquest any la celebració és encara més important, perquè és temps de reinventar-nos, de portar la pau al cor, de conectar amb l’amor absolut que som, temps de silenciar la ment racional i escoltar el desig real de l’ànima, temps de transformació, temps d’alegria i entusiasme, temps de compromís, d’estar al servei, d’ajudar a la humanitat i al planeta. 

És temps d’Unió. És temps de llum.

La Unió ens l’ensenya el ioga, que ens recorda constantment la nostra naturalesa essencial i amb el solstici celebrem en el dia més llarg de l’any, el triomf de la llum sobre la obscuritat.

Espiritualment, el solstici és una celebració de la Llum de la Consciència que viu a l’interior de cada persona i és una oportunitat per despertar tot aquest potencial en cada individu i a tot el planeta.

I aquest és el motiu pel qual les Nacions Unides va declarar l’any  2014, el dia 21 de juny com el Dia Internacional del Ioga, per elevar la consciència i promoure la salud integral i el desenvolupament d’una vida sostenible.

No et semblen dos motius de pes per celebrar??

Tria la sessió que vulguis i reserva! L’aforament és limitat.

RESERVES: 625 612 339 (per whatsapp) // bylolit@yahoo.es 

15:00 a 16:15: HATHA IOGA INTEGRAL PURIFICADOR i EMPODERADOR

16:45 a 17:45: IOGA PER ENTRENAR LA MENT (Ioga i meditació)

18:00  a 19:30: HATHA IOGA INTEGRAL PURIFICADOR i EMPODERADOR

 

Lola Carné. Llicenciada en CAFE. nº col.legiada 62081. Professora de Ioga