dolors

Dolors Franquesa

KARATE “Les veritables batalles es lluiten a l’interior” (Sòcrates)

Qui soc?

Actualment em dedico a l’ensenyança del Karate. Sóc la fundadora de l’escola Shingitai Karate Dojo Vic a través de la qual dono classes a varies escoles de primària de la comarca; a Adults i Joves a Sta. Eulàlia de Riuprimer i a Osona Ioga a Vic.

He assolit el 2n Dan de Karate per la Federació Catalana i la Federación Española de Karate; disposo del títol “d’Entrenador esportiu Nivell 1 de Karate” per la Federació Catalana de Karate i el Consell Català de l’Esport, inscrit en el ROPEC 034822; en procés el Nivell 2.

Em vaig llicenciar en disseny tèxtil i moda. Vaig obrir botiga pròpia dedicant uns anys de la meva vida ajudant a persones a trobar o a dissenyar-los el seu vestit de núvia. Sempre deia que: “El disseny és l’expressió a traves de colors, formes i teixits de tot allò que ens batega dins”.

El 2007 vaig començar amb la pràctica del karate i pas a pas anar aprofundint en el coneixement de l’Art, la qual cosa em va portar a descobrir la meva passió per aquesta disciplina. En el meu primer viatge a Japó vaig prendre consciència que volia transmetre i expressar l’Art del karate, donar-lo a conèixer i obrir una porta a tantes persones a qui pugui interessar.

El Karate m’ha aportat molt i tota aquesta riquesa i bellesa que he descobert en la seva pràctica és la que vull compartir amb respecte i consciencia, amb delicadesa i fermesa, de manera senzilla i apte per tothom. Donar eines per tal que les persones puguin assolir els seus objectius.

Què t’aportarà el Karate? Salut, benestar, harmonia.

En Karate es treballa el cos potenciant la salut, la correcció postural; amb la tècnica fem un treball mental, de concentració, atenció plena, requereix coordinació; expressem un bon karate posant-hi el cor, l’ànima. Fem un treball de creixement personal, desenvolupant la intuïció, la confiança i la força interior, trobant l’equilibri entre cor- ment- cos que és el que dona nom a la nostra escola: Shin (cor) gi (ment, tècnica) tai (cos).

És un art de defensa, un esport, una filosofia, una eina que ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos i amb els companys, a obrir consciència i passar-ho molt bé.

A Osona Ioga faig:

Entrenaments presencials i online de Karate per Adults i Joves, on tothom hi és benvingut.

Fem estiraments, practiquem la tècnica, kata, kumite i ens preparem per passar de grau qui hi estigui interessat.

Horaris

Dimarts i Dijous: 14’30 – 16h.

Dijous: 19,30 – 20’45h.

Contacte

649412072; dolorsfranquesa@gmail.com

instagram: shingitai.dojo