eli vidal

«Comparteixo un espai de consciència i moviment on pots cultivar la intel·ligència innata del cos i retrobar la teva vitalitat i benestar»

Qui sóc

Sóc una persona amb capacitat per afrontar els canvis i per detectar les creences que ens limiten. Sento que la nostra cultura ens atrapa en una mentalitat fragmentadora i acelerada que afecta la manera en què ens relacionem amb els nostres cossos, com l’eduquem durant la  infància, com afrontem la vellesa…

Sóc sensible a la necessitat de participar d’un procés d’aprenentatge conjunt que ens permeti generar models més holístics de salut i de interrelacions socials, basades en la confiança en nosaltres mateixes. Comparteixo la pràctica de ioga somàtic i teràpies manuals amb l’esperança d’acompanyar els teus processos d’integració física, mental i emocional.

La paraula “somàtic” fa referència al què és corporal, que pertany al cos com un tot complert. Jo vaig aterrar al meu cos amb la meva primera filla, i amb ella, va aterrar també la intuició que tenim un potencial de coneixement cel·lular immens per desplegar a partir del moviment i els nostres processos orgànics.

Des d’aleshores, la necessitat de crear un espai de llibertat personal on buidar la motxilla i adaptar-me a les meves etapes, m’han portat a vivenciar i estudiar pràctiques somàtiques basades en l’aprenentatge que ens ofereix la investigació conscient amb el propi cos (Mètode Cos-Art, Feldenkrais, Ioga Orgànic, Ioga Somàtic).

Fa vuit anys que em dedico a compartir sessions de ioga de forma professional per fomentar la salut i el benestar. Combino eines dels diferents llinatges amb tècniques somàtiques per facilitar una pràctica centrada en l’experiència de cada persona, no en la forma de les postures sinó en el diàleg intern que promouen, de manera que des de diferents edats, gèneres i condicions puguem recollir els beneficis de la pràctica.

Des de fa quatre anys comparteixo també la poderosa experiència transformadora del tacte, del potencial sanador que té entregar-se per rebre un massatge i entrar en estats diferents de consciència. Tan el massatge Californià com el Yoga-Thai són teràpies holístiques que actuen sobre les tres dimensions física, emocional i mental.

a Osonaioga faig

Dimarts 08.00 -09.00
A les sessions creem les condicions per a: Augmentar la capacitat perceptiva Expandir la nostra consciència corporal Cultivar un diàleg intern des de la pròpia experiència Sentir i diferenciar teixits, integrar òrgans, revelar suports Respectar el propi ritme en cada moment Promoure llibertat de moviment Fomentar la integració psico-física
A les sessions matinals de IOGA SOMÀTIC explorem recorreguts de moviment tonificant i dinàmic, inclou la vinyasa i salutacions al sol. És una fantàstica manera de començar el dia de manera integrada i deixar que el cos recordi com es vol anar organitzant durant la jornada.
Dijous 19.30-20.45
Al vespre durant les sessions aprofondim en la percepció dels nostres sistemes corporals, la interacció entre ells i els canvis que observem quan els integrem al moviment.
El IOGA ORGÀNIC, basat en l'anatomia experiencial, és una pràctica en si mateixa i també és la base per aplicar en altres tècniques corporals o interpretatives (educació física, dansa, interpretació…
Hores a convenir
Teràpia holística especialment restauradora, que opera sobre la fascia amb moviments llargs, fluids, suaus i envolvents que et permeten sentir i entrar en un estat de consiència que facilita alliberar les memòries atrapades als teixits.
A les sessions de MASSATGE CALIFORNIÀ trobaràs un espai respectuós per connectar-te amb el teu cos i recuperar la teva vitalitat i benestar a través del poder reparador del tacte. En el nostre dia a dia, iniciem molts petits gestos que queden aturats sense trobar una via d’expressar-se. Quan, per exemple, voldriem donar una opinió, canviar d’espai… però per diferents circumstàncies no ho fem. Són petits gestos que anem acumulant als teixits i van restringint moviments, augmentant la sensació de cansament, creant rigidesa muscular i mental. El Massatge Californià pot ser de gran ajuda en moments de presa de decisions, episodis d’ansietat, restricció de moviment i tensió muscular, dificultat per conciliar el son.
ANATOMIA EXPERIENCIAL APLICADA AL IOGA, MASSATGE YOGA-THAI

Contacte

610 79 59 29

info@osonaioga.net