cara (1)

Elisabet Soler

"Quan connectes els cables, s'encen la teva llum!"

Qui soc?

Fundadora d’Osona ioga, professora de ioga, terapeuta Gestalt, exploradora amb més de 10.000 sessions de bagatge.
El meu ofici comença per ajudar-te a que t’aturis per a escoltar-te. Et proposo un espai de dedicació personal on el ioga i el temps en calma et permetran connectar amb tu mateixa, a través del cos.
També, quan vulguis, l’espai de complicitat de les sessions individuals de gestalt on ens arromanguem plegades i t’acompanyo cap allí on vulguis.

Puc ajudar-te si ets una persona adulta, tant li fa la teva condició física, que has decidit donar importància a cuidar-te, a sentir-te bé amb tu mateixa, amb el teu cos i amb la vida,  i et vols procurar un espai per fer-ho
T’ofereixo diferents eines perquè puguis triar la que et va millor i la puguis fer servir sempre que et calgui. Ho faig  amb una atenció individualitzada  ,de forma propera i fàcil, amb rigor i amabilitat, respectant el ritme i les necessitats de cadascú.

Em meravella la simplicitat i la infinita utilitat del ioga i de la meditació . Crec que son les grans eines de salut pública.
M’agrada conjuminar creativitat i pragmatisme, realisme i imaginació,  perseverança i  divertiment, suavitat i profunditat, quan treballo.
M’agrada moltíssim veure com les persones som capaces de tancar les portes que volem tancar, descobrir-nos i descobrir-ne de noves, créixer i caminar cap a un lloc feliç.
M’agrada confiar i veure llum dins les persones, creure-hi.
M’agrada que això passi, aprendre a fer-ho amb suavitat, compartir-ho, i que tingui conseqüències.

Contacte

– 660026687 (whatsapp)

– elisabet@osonaioga.net

– osonaioga.wordpress.com