ESPAI VIVENCIAL

PER A INFANTS I FAMÍLIES

Creativitat i essència per a la mainada 

Una co-escolar autèntica i variada que aporta a l’infant espais de connexió amb la seva essència creativa i vital des de diferents vessants i recursos. Un espai creat i acompanyat amb una mirada amorosa, respectuosa i de confiança en l’infant.

 

Dansa i moviment Creatiu 

Judit Martín López  Qui sóc

Oferim un espai on la mainada pugui descobrir i gaudir del moviment i la dansa des del joc creatiu, on la dansa és una eina per connectar i fluir descobrint i explorant les possibilitats expressives del cos i el moviment. 

 

Art terapèutic

Imma Mudarra  Qui sóc

Utilitzant els mitjans propis dels llenguatges artístics afavorim el desenvolupament i l’evolució de l’infant com a ésser individual i social, oferim un espai cuidat on l’infant pot experimentar amb tot allò que sorgeix de manera sostinguda i segura.

 

Cant i percussió corporal

Mònica Toll  Qui sóc

Ja des de ben petits aprenem a fer sons de manera natural.
A les classes investiguem, descobrim, el so, el silenci, la nostra veu i la dels companys, el cos, la respiració i un repertori variat de cançons.

 

Ioga

Judit Martín López  Qui sóc

A través del joc i els contes descobrirem els asanes (postures) i el pranayama (control de la respiració) i els mantres (cançons en moviment). Un espai on ser i expressar-se des de l’autenticitat que el cos ens ofereix.

 

Meditació  (Activitat per als acompanyants, simultània a la dels infants)

La meditació et convida a explorar els teus hàbits i estar present en tot moment, per a viure i actuar des de la compassió i l’amor.

 

Acompanyament al moviment 0-1 anys (nadó amb familiars o persones de cura) 

Elisabet Vidal  Qui sóc

Durant el primer any de vida el cos en moviment és essencial per desplegar el potencial d’habilitats físiques, emocionals i intel·lectuals úniques de cada infant. Obrim aquest espai per aprendre a empatitzar corporalment amb el nadó en cada etapa, observar-lo des d’on es troba, i poder acompanyar el desig innat d’aprendre.

A més, a Osona Ioga oferim classes dins el programa habitual del centre que us acompanyen en el camí de formar una família i créixer… 

  • Ioga Embarassades
  • Ioga Mare-Nadó

HORARIS I PREUS

L’Espai Vivencial per a infants i famílies té lloc els Divendres 17.30-18.30h, a excepció de l’Acompanyament al Moviment 0-1 anys té lloc a hores convingudes.

 

Preus:
40€/mes per infant
70€/2 germans
100€/3 germans
100€/trimestre
Sessió solta 18€/infant
Només ioga, dansa, cant, arteràpia: 40€ trimestre/infant
* no acumulem descomptes

MEDITACIÓ PER A ACOMPANYANTS:
10€ sessió
30€ mes

Activitat ACOMPANYAMENT AL MOVIMENT 0-1 ANYS:
25€ sessió
60€ abonament 3 sessions

CONTACTE