GESTALT

Claretat i alleujament

La Gestalt és un teràpia existencial i humanista que ens ajuda a viure  amb més sentit, autenticitat i harmonia amb nosaltres mateixos.

Ens arremanguem plegats. Escoltem el cansament, el  dolor i també l’empenta cap a la vida: Què passa?  Còm passa? .

TESTIMONIALS

“L’Elisabet m’ha regalat un espai on el temps s’aturava, un espai on l’escolta, el respecte als meus ritmes i les meves necessitats eren principals, un espai de cura, un espai generador de canvi profund des d’un fer creatiu, dolç, ferm…

La seva mirada neta m’ha acompanyat en un viatge dolorós dirigit a sanar ferides internes que no em permetien avançar i poder així, anar a l’encontre d’una pau interior que feia temps cercava i no havia aconseguit abraçar.

Un espai amable, sincer i acollidor que m’ha permès una verdadera transformació interna.

No tinc més que agraïment per l’Elisabet i sento un profund respecte i admiració quan recordo aquella bombolla de màgia curativa que ella ha creat en cada trobada que hem compartit durant aquests mesos de treball conjunt.

Gràcies, gràcies, gràcies.”

BENEFICIS  A QUI VA DIRIGIT?

La teràpia Gestalt va bé per abordar qualsevol dificultat. Te la recomano si no estàs contenta amb algun aspecte de la teva vida  i vols un cop de mà, i, especialment, si et convé donar-te un espai de confiança  i d’escolta  per parar, respirar, mirar …  .

Es pot plantejar com un acompanyament per un tema puntual i/o com un treball  d’autoconeixement més profund.

Et proposo un espai d’acollida i consciència, obert a sorpreses i noves oportunitats.

HORARIS 

La freqüència amb la qual treballarem es pacten entre terapeuta i client/a a la primera entrevista.

-Presencial (ens trobem en hores convingudes, en directe).

– Semipresencial/Online (si no et va bé desplaçar-te)

-Epistolar. Una nova proposta. Gestalt reposada, amb més reflexió i temps. Ens escrivim. No ens veiem la cara. Em permet donar algunes voltes al què m’expliquis i a tu  també, i veure més aristes a l’assumpte. El temps que ens prenem per escriure, per enviar la carta, i esperar la resposta és altament productiu. Sovint escrivint n’hi ha prou.


CONTACTE

Elisabet Soler

info@osonaioga.net