HATHA IOGA

Enginyeria amorosa

Ofereixo un espai de dedicació personal on el ioga i el temps en calma et permetran connectar amb tu mateixa, a través del cos. 

T’ofereixo un munt d’eines. Veuràs quines et van millor i les podràs fer servir sempre que et calgui

Per començar a practicar ioga només cal un punt de valentia. Et recomanem una pràctica regular i que et donis temps. La classe és un espai per tu, per escoltar-te i reposar la ment, per  descansar-te, per connectar-te i recuperar les energies, per entrar en un estat més meditatiu, més serè, per relaxar-te.

I això ho fem d’una manera pràctica amb una serie d’estiraments, moviments suaus, postures i amb la respiració i la consciència. El cos és el protagonista. Treballem tots els aspectes de la vida a través del cos, amb amabilitat.  

TESTIMONIALS

“Jo havia intentat fer ioga més d’una vegada i no “hi entrava”; em posava més neguitosa. Des que he provat de fer ioga amb l’Elisabet que m’hi he trobat molt còmode i m’ha ajudat a saber-me relaxar i no exigir al cos més que el que em deixa. M’ha aportat calma i benestar” 

     – Anònima –

“Jo recomanaria fer ioga a tothom que al llarg de la setmana acabi amb mal d’esquena, ja que tot i que tinc l’esquena desviada, gràcies al ioga no em fa mal al llarg del dia. No gens menys, sí que em fa mal després d’un temps de no practicar. A més, entenc que un cop a la setmana t’assegura que tindràs una estona per desconnectar i deixar de banda els problemes del dia a dia.” 

       – Anònim –

“ Quan vaig estar malalta de la pulmonia la meva filla em passava els audios de ioga al vespre i això m’ajudava a passar millor la nit”   

     – Anònima –

“Agafar el costum del ioga és important pel cos, aprens a fer moviments de forma correcte. Alguna setmana m’he trobat que semblava que hi anava com si estigués una mica contracturada i marxar-ne bé, amb tot a lloc; i relaxada; l’estrés el deixes fora, al menys l’hora de durada de la classe, i ens els temps que corren, això no té preu” 

      – Anònima-

“ La paraula que em surt primer és gràcies. Jo crec que a la gent que és bastant nerviosa li pot anar bé”    

     – Anònima –

“N’era reticent. Estava convençuda que no m’agradaria gens. Ho vaig voler provar, perquè no fos dit i … la vaig ben encertar” 

    – Anònima –

“He après a relaxar-me i això m’ajuda a dormir. quan soc a ioga se’m obliden les preocupacions perquè estic pendent del què fem a classe i això em serveix”   

     – Anònima –

“Quan vinc a ioga passo el dia més lleugera i m’arribo millor per cordar-me els sostens”   

    – Anònima

BENEFICIS   A QUI VA DIRIGIT?

El ioga fomenta la salut, la joventut i la longevitat i ajuda a tenir una visió clara, a alliberar la ment i a viure amb més plenitud.

Treballo per persones adultes de totes les condicions físiques que han decidit donar importància a cuidar-se i sentir-se be en el seu cos i amb si mateixes i que volen procurar-se els espais i els temps que necessitin per fer-ho.

Ho faig amb atenció individualitzada, rigor i
amabilitat, respectant el ritme i les necessitats de cadascú i de forma propera.

HORARIS I PREUS 

Dimarts:
18.00-19.15
19.30-20.45

Dimecres: 9.30-10.45

Dijous:
16.30-17.45
18.00-19.15

 

1 sessió setmanal: 45€/mes
2 sessions setmanals: 65€/mes

Preus especials trimestre (consulteu)

Sessions individuals a concertar
Sessions de ioga i meditació amb àudios a mida i classes on-line: consultar

 

CONTACTE