INMA RODRÍGUEZ

«T’acompanyo a obtenir un grau més alt de salut.  Defineixo la salut com l’equilibri entre ment, emocions, cos i esperit.   El cos és el reflex de pensaments i emocions»

QUI SOC

Sóc una persona observadora, a qui encanta escoltar i observar a les persones. M’interessa la vida. Qüestiono les veritats absolutes i m´agrada veure què hi ha darrere de tot, aprofundir.

Mare de dos fills adolescents, la maternitat va ser un punt d’inflexió en la meva vida que va capgirar moltes creences. Els fills són els mestres de l´ànima. Mentre creixen em van confrontant a coses de mi mateixa. M’encanta veure com descobreixen el món.  

Visc en parella fa vint-i-cinc anys. Crec que la parella és el millor mirall que ens posa la vida, no sempre agradable. A vegades amb acord, d’altres no… gran aprenentatge d’un mateix.

Per mi és important l’amistat i compartir espai amb persones estimades que t’omplin l’ànima.

M’agrada tenir moments per mi sola, en els que sento que formo part d’un tot.

Passejar al costat del mar, és on més ho aconsegueixo.

Sóc infermera titulada i després de molts anys exercint, vaig entrar en una crisi, que em va portar a investigar còm cuidaven la salut des d’altres punts de vista.

Ha sigut un camí llarg i a estones no fàcil. Avui estic agraïda d’haver pogut obrir la ment i integrar coses que em fan sentir més plena.

A OSONA IOGA FAIG

CONSULTA AYURVEDA
MENSUALS. HORES CONCERTADES
T'ofereixo teràpia, consultes de salut, nutrició, estil de vida i acompanyament emocional. L'Ayurveda és extremadament lògic i clar en el seu enfocament, és una ciència fonamentada en el Sentit Comú. Ayurveda té molt a oferir al món en el tractament de diversos tipus de malalties, fins i tot en aquelles etiquetades com a cròniques i incuragles per la ciència moderna. Els tractaments Ayurveda impliquen un esforç coordinat de les dues parts per a la prevenció, la gestió i la curació. El treball va directe als orígens de la malaltia, ja que l'Ayurveda tracta el pacient, no la malaltia.
MASSATGE AYURVEDA
MENSUALS. HORES CONCERTADES
Prenem consciència de còm està el nostre cos en aquell moment. Com en tota relació humana, la persona que tenim davant ens fa de mirall. Es crea una relació en la que ens fem de mirall mútuament. Som éssers relacionals i això és molt important. Tots tenim zones del cos més tenses que altres. Son reflexe del nostre caràcter, de com hem aprés a enfrontar-nos a la vida. Em fet una corassa que ens ajuda sobreviure, i que carrega el cos. Mica a mica, durant el temps del massatge anem aprofundint en teixits que es van relaxant, confiant en les mans de la terapeuta, amb les que ha creat una relació que ens està ajudant a poder traspassar aquells pensaments repetitius i sentir el nostre cos tranquil. Al fer-ho, contactem amb les nostres emocions més profundes i potser ens adonem de alguna cosa que no erem conscients. Això ens ajuda a deixar anar les coses que no necessitem, drenar teixits, emocions, pensaments… Fem un reset per continuar renovats amb la nostra vida. Em tingut una relació de qualitat que ens ha nutrit profundament.
HORES CONCERTADES
Les constel.lacions són una tècnica en la que es fa conscient el que no tenim conscient, al voltant d´un tema concret que no tenim solucionat i que ens agradaria resoldre perquè ens manté en el patiment. ¿En què es basa? Es basa en un mètode creat per Bert Hellinger en el que es profunditza en les relacions familiars i les dinàmiques que hi ha en cada sistema i que desconeixem que estan actuant en el nostre dia a dia. En la família és on aprenem a relacionar-nos i en altres àmbits repetim el mateix patró de relació, moltes vegades, sense obtenir resultats satisfactoris. Sorprèn la forma, estratègia i resultats. Es realitza mitjançant figures representants escollides pel client, per tal que donin vida a les persones implicades en el tema que es vol tractar.