_MG_8874-1

Inma Rodriguez

Terapeuta Ayurveda   |   Hàbits de salut  |   Massatges   |   Constel.lacions familiars   |   Acompanyament emocional

Titulada en Infermeria. Num. Col.legiada 08-048545

T’acompanyo a obtenir un grau més alt de salut.  Defineixo la salut com l’equilibri entre ment, emocions, cos i esperit.   El cos és el reflex de pensaments i emocions.

Qui soc?

Sóc una persona observadora, a qui m´encanta escoltar i observar a les persones. M’interessa la vida. Qüestiono les veritats absolutes i m´agrada veure què hi ha darrere de tot, aprofundir.

Mare de dos fills adolescents, la maternitat va ser un punt d’inflexió en la meva vida que va capgirar moltes creences. Els fills són els mestres de l´ànima. Mentre creixen em van confrontant a coses de mi mateixa. M’encanta veure com descobreixen el món.  

Visc en parella fa vint-i-cinc anys. Crec que la parella és el millor mirall que ens posa la vida, no sempre agradable. A vegades amb acord, d’altres no… gran aprenentatge d’un mateix.

Per mi és important l’amistat i compartir espai amb persones estimades que t’omplen l’ànima.

M’agrada tenir moments per mi sola, en els que sento que formo part d’un tot.

Passejar al costat del mar, és on més ho aconsegueixo.

Sóc infermera i després de molts anys exercint, vaig entrar en una crisi, que  va portar a investigar com cuidaven la salut des d’altres punts de vista.

Ha sigut un camí llarg i a estones no fàcil. Avui estic agraïda d’haver pogut obrir la ment i integrar coses que em fan sentir més plena.

A Osonaioga faig:

Ayurveda:  consulta de salut, nutrició i estil de vida.

 Massatge ayurvèdic

Constel.lacions familiars 

Acompanyament emocional

Contacte

629341124

info@osonaioga.net