IOGA EMBARASSADES

T’acompanyo en el camí de connectar i confiar en la mare que ja ets

Un espai de connexió amb la teva pròpia essència. Un espai per a tu i per al teu nadó, per cuidar-te i, així, cuidar-vos.

Treballarem la respiració conscient i el pranayama (tècniques de respiració iòguica) afavorint la calma, la connexió i un estat de presència en l’aquí i l’ara.

Amb seqüències fluides de moviment anirem preparant el cos per donar espai i confort a la mare i afavorir l’adaptació als canvis del cos durant la gestació.

Amb la meditació trobarem moments de connexió únics. Amb meditacions actives treballarem la confiança i ens familiaritzarem amb dinàmiques i sensacions del part.

Amb les propostes dansades trobarem noves maneres d’entrar en estat meditatiu, relaxararem la musculatura de la pelvis i conectarem i donarem força i presència a la matriu des del plaer del moviment espontani i ondulant.

BENEFICIS   

El ioga és de les activitats més recomanades en l’embaràs pels seus quasi incontables beneficis.

Afavoreix l’adaptació postural als canvis propis de la gestació. Afavoreix un correcte alineament de la columna i la mobilitat a la pelvis, algunes postures també alleugen la càrrega diària d’aquestes estructures i afavoreixen el fluxe i la irrigació de nervis, vasos i canals diversos que les travessen.

Crea espai per a facilitar el posicionament òptim del nadó i per al confort de la mare, especialment donant espai al sistemes digestiu i respiratori.

A través del pranayama alleuja molèsties durant la gestació (nàusees, cremor…), així com alleujar la percepció de la intensitat de les contraccions.

Allibera tensions i pors que sovint s’ubiquen en la matriu i la zona de la pelvis i els mal·lucs, per afavorir unes contraccions òptimes i menys o gens doloroses durant els pròdroms i el treball de part. 

A més, la dona embarassada agraeix trobar espais on «fer tribu», on compartir entre iguals, on la seva veu i el seu sentir és acollit, escoltat i validat. 

Totes les embarassades són benvingudes a la classe des de l’inici de la gestació. Tindrem especial cura i donarem alternatives a alguns exercicis durant el primer trimestre i en casos de risc de part prematur. Si us plau, informeu la professora de qualsevol d’aquests supòsits.

HORARIS I PREUS 

Dilluns 17.00-18.15

Dimarts 10.00-11.15

Quota mensual: 40€/mes (1 sessió setmanal) 

Classes individuals: 30€/hora. Consulteu disponibilitat d’horaris.

CONTACTE