HATHA IOGA 

INTEGRAL

Anusara Ioga   Ioga Evolutiu  Ioga Fusió

Intensitat amb amor i consciència

Hatha Ioga Integral engloba la fusió personalitzada de tots els meus anys de recerca i formació.

“Intensitat amb amor i consciència” defineix la meva trajectòria alquímica i el meu treball actual.

El resultat: una pràctica de ioga amb un gran treball de consciència corporal i respiratòria i amb una especial cura per la técnica i l’alineament.

Es combina el treball d’asana (o postures) amb exercicis de pranayama (control respiratori) i meditació. La precisió de la biomecànica, la sensibilitat de la dansa i les valuoses tècniques de creixement personal es fan presents en cada un dels tres mètodes de ioga que ensenyo.

Cada sessió és diferent i això possiblement li dóna un valor afegit de motivació.  L’objectiu és que l’alumne pugui experimentar, investigar i enriquir-se de l’elegància i la correcció postural d’un Ioga Evolutiu més clàssic, de la connexió amb les pulsacions del cor a través dels marevellosos Principis biomecànics Universals d’alineament d’un ioga modern i empoderador: Anurasa Ioga i del seu propi potencial creatiu a través del Ioga Fusió, una combinació de Hatha i Kundalini amb un gran efecte purificador. 

Sempre es treballa amb una intenció inspirada en l’energia de la lluna i l’astrologia en general, combinada amb la fiolosofia iòguica, les qualitats del cor, les estacions de l’any, la situació que tenim al nostre voltant, etc…adaptant el ioga i les tècniques que s’adaptin millor a la proposta i tenint en compte el nivell i les necessitats del grup i del moment.

“Quan practiquem des de l’entrega, obtenim la recompensa en l’acció mateixa i per tant, independentment del resultat final, internament ja hem guanyat.”

 

– Lola Carné –

BENEFICIS   A QUI VA DIRIGIT?

El ioga és un acompanyament holístic de la salut global (física, mental i emocional) i aquest és, a priori, el benefici més important. Però segons el meu parer hi ha una cosa més rellevant i és aquesta intel.ligència interna que es revela contínuament i que manté a tots els ioguis i ioguinis en una pràctica constant: “és una energia polsant, que es desperta dintre teu, et sosté, et recolza i et manté en el camí correcte, el del cor”

Faig un ioga dirigit a un públic entre 20 i 65 anys majoritàriament, però pots trobar gent més jove i gent més gran. Tot i que solen ser classes de treball una mica intens, es poden adaptar fàcilment. El més important no és el que fem sinó l’actitud amb la que ho fem.

HORARIS I PREUS 

Dimecres 15:00 – 16:15h
1 sessió setmanal: 42€/mes. Opció bonus trimestral = 9 classes: 98€ // 6 classes: 72€ // 4 classes: 52€
1 classe: 15€

Dimecres 18:00 – 19:30h
1 sessió setmanal: 45€/mes
Opció bonus trimestral = 9 classes: 105€ // 6 classes: 75€ // 4 classes: 55€
1 classe: 15€

CONTACTE