Ioga amb lalola

"Intensitat amb amor i consciència"

Ioga amb laLola és la fusió personalitzada de tots els anys de recerca i formació.

Intensitat amb amor i consciència” defineix la seva trajectòria alquímica i el seu treball actual.

El resultat: una pràctica de ioga integral amb un gran treball de consciència corporal i respiratòria i amb una especial cura per la tècnica i l’alineament. 

Es combina el treball d’asana amb exercicis de pranayama i meditació. La precisió de la biomecànica, la sensibilitat de la dansa i les valuoses tècniques de creixement personal es fan presents en cada un dels diferents mètodes de ioga que la Lola ensenya:

Hatha Ioga Nil, Anusara, Iyengar i Kundalini Ioga.

Cada sessió és diferent i això possiblement li dóna un valor afegit de motivació.  L’objectiu és que l’alumne pugui experimentar, investigar i enriquir-se de l’elegància i la correcció postural d’un ioga evolutiu més clàssic, de la connexió amb les pulsacions del cor a través d’encadenaments fluids, energètics i sensibles d’un ioga dinàmic  i del seu propi potencial creatiu a través del ioga fusió, una combinació de Hatha i Kundalini amb un gran efecte purificador. 

  • Sempre es treballa amb una intenció, inspirada en l’energia de la lluna i l’astrologia en general, les qualitats del cor, les estacions de l’any, la situació que tenim al nostre voltant, etc…buscant el ioga i les tècniques que s’adaptin millor a la proposta i tenint en compte el nivell i les necessitats del grup i del moment.

Beneficis
A quin públic va dirigit?

El ioga és un acompanyament holístic de la salut global (física, mental i emocional) i aquest és, a priori, el benefici més important. Però segons la Lola hi ha una cosa més rellevant i és aquesta intel.ligència interna que es revela contínuament i que manté a tots els ioguis i ioguinis en una pràctica constant: “és una energia polsant, que es desperta dintre teu, et sosté, et recolza i et manté en el camí correcte, el del cor”

Ioga amb lalola va dirigit a un públic entre 20 i 65 anys majoritàriament, però pots trobar gent més jove i gent més gran. Tot i que solen ser classes de treball una mica intens, es poden adaptar fàcilment. El més important no és el que fem sinó l’actitud amb la que ho fem.

“Quan practiquem des de l'entrega, obtenim la recompensa en l'acció mateixa i per tant, independentment del resultat final, internament ja hem guanyat.”
Lola Carné

Horaris i preus

Dimecres 15:00 – 16:15h // 16.30 – 17:45h
1 sessió setmanal: 39€/mes
Opció bonus trimestral = 9 classes: 95€ // 6 classes: 70€ // 4 classes: 50€
1 classe: 13€

Dimecres 18:00 – 19:30h
1 sessió setmanal: 42€/mes
Opció bonus trimestral = 9 classes: 98€ // 6 classes: 72€ // 4 classes: 52€
1 classe: 15€

Sessions individuals: a concertar 

Tallers puntuals de cap de setmana: consultar horaris i preus

Sessions de ioga i meditació amb àudio i classes on-line: consultar horaris i preus 

Lola Carné: 625612339 (whatsapp)

Testimonials

“Sóc alumne de la Lola des de fa 2 anys, el seu profund coneixement tant de les asanes com de la filosofia iòguica, fan de les seves classes quelcom molt especial. Ella és tremendament tècnica però alhora sap connectar també molt bé amb la classe a nivell espiritual. Les seves explicacions d'inici, de caire astrològic i energètic, m'encanten i m'inspiren!!! ”
Joana
“El ioga m'aporta pau, tranquilitat, harmonia, és un espai de trobada de jo amb mi mateixa. Des que faig ioga amb la Lola em sento més serena, més agraïda i conscient. És un abans i un després, és una actitud davant la vida. És un para i sent, escolta't, gaudeix i flueix. El ioga és un REGAL que m'ha fet la vida. Gràcies Lola per tant”
Judith Alcantarilla Plans
“La pràctica del ioga és l'única activitat que em permet treballar cos, ment i esperit alhora, l'única que m'omple, que em fa estar per mi i que m'ajuda a trobar-me. El guiatge de la Lola, harmoniós i exigent, em fa excel.lir “
Anna Jolis
“Gràcies a la Lola m'agrada el ioga! Poc a poc, he vist com millorava la meva flexibilitat, la meva posició corporal, la meva respiració. Durant aquest confinament he seguit practicant i m'està ajudant a viure aquests dies amb aceptació i pau. Mil gràcies per haver-me introduit en aquest món. No el penso deixar.”
Teresa Petit
“Feia temps que volia iniciar-me en la pràctica del ioga, però no trobava ni el temps, ni el lloc ni la persona. D’això ja fa uns nou anys, més o menys. Un dia em vaig decidir a assistir a una classe que feia la Lola i, des d’aleshores, no he deixat de practicar ioga a les seves sessions i, de vegades, pel meu compte. La pràctica del ioga amb la Lola m’ha canviat en molts aspectes. A nivell físic el canvi va ser gradual, però els beneficis per l’esquena, la flexibilitat, la fortalesa i tonificacio, l’equilibri, la respiració i el benestar general són meravellosos. La Lola et guia cap al coneixement del teu cos, aprens quines són les teves capacitats i els teus límits i ho fa amb gran saviesa i molt d’amor. A nivell mental, mentre practico amb ella, sóc capaç de desconnectar del món exterior i connecto amb el meu interior, la meva respiració, el meu cos, m’encanta perquè sempre inicia les sessions explicant què treballarem a nivell físic i emocional. Durant aquests dies de confinament he reflexionat sobre les poques coses que realment trobo a faltar i, sens dubte, una d’elles és poder tornar a practicar ioga amb la Lola. Namaste”
Núria​
“Trabajar en mi practica con Lola me ha salvado la vida. Es una magnífica persona y una excelente profesional. No tengo palabras para describir lo mucho que me ayudó descubrir y disfrutar del yoga con ella: su gran corazón, pureza del alma y dedicación se transmite en cada clase. Recomiendo, recomiendo y súper-recomiendo sus clases, un auténtico "regalo" que uno se puede hacer a si mismo! Te quiero mucho, guapa y espero de poder compartir contigo este viaje interior mucho tiempo de aquí adelante! Gracias, gracias, gracias! Namaste!”
Marika Mihalache