Ioga Terapèutic

“Quan connectes els cables, s’encén la teva llum!”

En aquestes sessions el treball es simplifica i es facilita de tal manera que les persones amb lesions i dificultats (de mobilitat o altres) poden gaudir igualment  de la salut i el benestar que el hatha ioga  proporciona. Les classes son en un grup reduït i en un ambient de molta confiança, on cadascú fa el treball al seu ritme. És un espai amable, que  permet la relaxació i cultivar la mobilitat i el plaer d’estar pel propi cos. Quan hi ha alguna dolència es parteix del “menys és més” i es va molt a poc a poc.

Beneficis
A quin públic va dirigit?

La pràctica del Hatha ioga  fomenta la salut, la joventut i la longevitat i ajuda a tenir una visió clara, a alliberar la ment i a viure amb més plenitud.

Persones adultes de totes les condicions físiques que han decidit donar importància a cuidar-se i sentir-se be en el seu cos i amb si mateixes i que volen procurar-se els espais i els temps que necessiten per a fer-ho.

Horaris i preus

Dimarts : 16.30-17.45h

Dimecres: 9.15-10.30h

Dijous: 18.00-19.30h

 1 sessió setmanal: 45€/mes
2 sessions/setmanals: 65€/mes

Preus especials per trimestre (consulteu condicions)

Sessions individuals: a concertar
Sessions de ioga i meditació amb àudios a mida i classes on-line: consultar

Elisabet Soler Campabadal 660026687 (whatsapp)

Testimonials

“Fa 7 anys que vaig a les sessions de ioga de l’Elisabet. He millorat molt els meus problemes d’esquena (dolor i mobilitat). L’estona de respiracions conscients i la relaxació final fan que aconsegueixi pau i tranquil·litat interior.”
Ester (Torelló)
“Fer ioga s’ha convertit en una necessitat. Amb l’Elisabet he trobat la mida justa per el manteniment del meu cos, amb exercicis suaus i alhora potents.”
Joan Vall
“Fa molt anys que venim a les teves classes de ioga. Ens has demostrat que ets una gran professional, amb un gran coneixement del cos. Al sortir de les teves classes ens sentim molt bé tant físicament com mentalment.”
Luis i Dolors
“T’he triat perquè ets una gran professional. Em fas sentir molt be i em serveix d’una gran ajuda a nivell emocional.”
Concepció Farrés
“Les classes de ioga amb l’Elisabet són una pausa setmanal per tornar a la calma i recuperar energia. El seu mètode de ioga m’agrada perquè es basa en moviments petits i molt eficaços.”
Montse Nogués