Ioga

“Quan connectes els cables, s’encén la teva llum!”

Moviment, asanes, respiració, meditació i relaxació desperten la  sensibilitat i ajuden a connectar-nos amb el nostre cos millorant la nostra salut. La classe és un espai per sentir el cos amb una seqüència amable  que  s’adapta al  ritme de cadascú, que calma la ment i  convida  a gaudir del silenci. És un espai de consciència perquè et recordis de tu, et respectis i et cuidis. El ioga és unió, i la unió és vida. En aquestes sessions restaurem la vida al nostre cos, la mirem i la descansem. No importa la condició física.

Beneficis
A quin públic va dirigit?

La pràctica del Hatha ioga  fomenta la salut, la joventut i la longevitat i ajuda a tenir una visió clara, a alliberar la ment i a viure amb més plenitud.

Persones adultes de totes les condicions físiques que han decidit donar importància a cuidar-se i sentir-se bé en el seu cos i amb si mateixes i que volen procurar-se els espais i els temps que necessiten per fer-ho.

Horaris i preus

 Dimarts: 18.00 – 19.15 – 19.30 – 20.45

Dimecres: 9.15 – 10.30

Dijous: 16.00 – 17.15  –  18.00 – 19.15

 1 sessió setmanal: 45€/mes

2 sessions setmanals: 65€/mes

Preus especials per trimestre (consulteu condicions).

Sessions individuals: a concertar.

Sessions de ioga i meditació amb audio a mida i classes on-line: consultar

Elisabet Soler Campabadal 660026687 (whatsapp)

Testimonials

“A part del benestar que em dóna una sessió de ioga, valoro molt els beneficis que es van acumulant a mesura que el practiques, així dons estic aprenent a relaxar-me, a respirar i a ser més conscient de les coses, i a aplicar-ho a la vida quotidiana ... n’estic aprenent, en vull aprendre més.”
Jordi Serra Margenat
“El ioga ha sigut per mi la trobada d’un benestar personal. Hi he notat molt!! Tant físicament com mentalment, recomano 100% Osonaioga per les activitats, professors, local ... i les seves (molt bones) iniciatives.”
Feli Alamilla
“Les classes amb l’Elisabet m’han servit pel meu benestar corporal, a la vegada que una vessant personal molt enriquidora, perquè el ioga no és només cos, si no també ment. Aquests dies de confinament, sentir la seva veu en els àudios em dona tranquil.litat.... i moltes ganes de tornar.”
Marta Jené
“M’ajuda a prendre consciència del meu cos i la ment.”
Neus Vall​
“He après a tractar-me millor, a conèixer els meus límits i a intentar anar una mica més enllà. M’ajuda a trobar-me millor per dins i per fora i a saber trobar moments per mi.”
Nuria Rodón​
“És una estona en la qual em dedico a mi mateixa, on soc capaç de deixar enrere preocupacions i centrar-me amb el que sento. Quan acabo la classe, em sento tranqui.la renovada per dins i amb energia per encarar la resta de la setmana. Em sento molt a gust dins la classe. El tracte és molt bo i personal.”
Dolors Villanueva​