Ioga

“ Enginyeria amorosa ”

Ofereixo un espai de dedicació personal on el ioga i el temps en calma et permetran connectar amb tu mateixa, a través del cos. 

T’ofereixo un munt d’eines. Veuràs quines et van millor i les podràs fer servir sempre que et calgui

Per començar a practicar ioga només cal un punt de valentia. Et recomanem una pràctica regular i que et donis temps. La classe és un espai per tu, per escoltar-te i reposar la ment, per  descansar-te, per connectar-te i recuperar les energies, per entrar en un estat més meditatiu, més serè, per relaxar-te.

I això ho fem d’una manera pràctica amb una serie d’estiraments, moviments suaus, postures i amb la respiració i la consciència. El cos és el protagonista. Treballem tots els aspectes de la vida a través del cos, amb amabilitat.  

Beneficis
A quin públic va dirigit?

El ioga fomenta la salut, la joventut i la longevitat i ajuda a tenir una visió clara, a alliberar la ment i a viure amb més plenitud.

Treballo per persones adultes de totes les condicions físiques que han decidit donar importància a cuidar-se i sentir-se be en el seu cos i amb si mateixes i que volen procurar-se els espais i els temps que necessitin per fer-ho.

Ho faig amb atenció individualitzada, rigor i
amabilitat, respectant el ritme i les necessitats de cadascú i de forma propera.

Horaris i preus

18.00-19.15
19.30-20.45

Dimecres: 9.30-10.45

Dijous:
16.30-17.45
18.00-19.15

 1 sessió setmanal: 45€/mes
2 sessions setmanals: 65€/mes

Preus especials trimestre (consulteu)

Sessions individuals a concertar
Sessions de ioga i meditació amb àudios a mida i classes on-line: consultar

 

Contacte

 

Elisabet Soler Campabadal   660 02 66 87 (whatsapp)

elisabet@osonaioga.net

Testimonials

“Fa 7 anys que vaig a les sessions de ioga de l’Elisabet. He millorat molt els meus problemes d’esquena (dolor i mobilitat). L’estona de respiracions conscients i la relaxació final fan que aconsegueixi pau i tranquil·litat interior.”
Ester (Torelló)
“Fer ioga s’ha convertit en una necessitat. Amb l’Elisabet he trobat la mida justa per el manteniment del meu cos, amb exercicis suaus i alhora potents.”
Joan Vall
“Fa molt anys que venim a les teves classes de ioga. Ens has demostrat que ets una gran professional, amb un gran coneixement del cos. Al sortir de les teves classes ens sentim molt bé tant físicament com mentalment.”
Luis i Dolors
“T’he triat perquè ets una gran professional. Em fas sentir molt be i em serveix d’una gran ajuda a nivell emocional.”
Concepció Farrés
“Les classes de ioga amb l’Elisabet són una pausa setmanal per tornar a la calma i recuperar energia. El seu mètode de ioga m’agrada perquè es basa en moviments petits i molt eficaços.”
Montse Nogués