ISABEL CLOS

T’acompanyo per què tornis a sentir com flueixes amb la vida

QUI SOC

Vinc del món de la ciència més cartesiana, la química. Em vaig llicenciar en Ciències Químiques i vaig estar treballant en laboratoris alguns anys. Em fascina com els elements químics s’uneixen entre ells i formen la matèria, i també em fascina la part invisible que no es veu, el món energètic. Així que vaig decidir avançar en el meu camí de descobriment de la vida formant-me en Medicina Tradicional Xina, els punts d’acupuntura, aquests ressonadors que tots tenim en el cos tenen molt a dir en el flux energètic del cos, tenen una saviesa  i una profunditat que avui dia encara no se sap exactament com operen.

Es pot mobilitzar la fisiologia amb reaccions bioquímiques a través de punts d’acupuntura? Sí, està clar des de fa milers d’anys de la seva pràctica. Poden  informar-se a través d’estudis d’Acupuntura Científica.

 

Em vaig formar en vàries tècniques d’acupuntura (vegin currículum), i més tard degut a un problema de salut de la meva filla vaig descobrir el fantàstic món de la microbiota, que gràcies a la Teràpia Microbiota vaig curar-la.

 

Com que sóc una apassionada de la cosmovisió taoista, em vaig formar amb Josep Carrion en el seu mètode dels cinc elements per poder ajudar en els tres nivells:

Nivell Cel = mental

Nivell home = emocional

Nivell Terra = físic.

 

I ja vaig entrar en el món purament energètic amb «Manos para sanar» de Dr. Carvajal, amb els seus mudres, tancament de fugues, xacres.. I el curs de «Terapias energéticas» de Robert Martínez per la part més subtil del esser humà.

 

El meu objectiu és donar a la persona que té un malestar, informació d’una altre índole que merament física. Buscar i trobar en quin nivell està el bloqueig i quina afectació hi ha dels altres. En les sessions m’agrada incloure-ho tot, des de el més energètic i subtil, passant per moviments de meridians amb acupuntura i el creixement personal.

 

De totes maneres, sempre és la persona la que decideix el que vol incloure a la teràpia base que és l’acupuntura o la teràpia microbiota.

 

T’acompanyo encantada amb el que pugui a què descobreixis més sobre tu i tinguis més empoderament en el teu benestar.

 

FORMACIÓ

 

.- Llicenciada en Ciències Químiques per al UAB

.- Diplomada en Medicina Tradicional Xina. Professor Ramon Alonso

.- Tècnica Acupuntura – Mètode d’equilibri del Doctor Tan  SI YUAN

.- Cures Infantils: Okyo, massatge pediàtric SHONISHIN,

    Teishin (acupuntura japonesa sense agulles) 

     professor Manuel Rodríguez

.- Lifting facial : acupuntura, electroacupuntura, làser  (ISMET)

.- Acupuntura Tung  European School of Acupuncture   -Josep Carrion

.- Creixement  personal: els 5 elements, els 7 xacres,bioenergètica  Josep Carrion

.- Ynsa –acupuntura de Yamamoto por Juan Hanh

.- Màster en Teràpia Microbiota y benestar intestinal  Escuela de Salud integrativa.

.- Manos para sanar – Fundació Vivo Sano

.- Curs de Síndrome Metabòlic por escuela de Salud Integrativa

.- Curs de Tècniques energètiques por Robert Martínez

 

ET PUC AJUDAR

Quan ens bloquegem a nivell físic, emocional o mental no podem fluir en la vida i ens drena molta energia. Cada un d’aquests nivells afecta als altres nivells. Ajudar a trobar en quin nivell està el bloqueig i la falta d’energia, mobilitzar el flux energètic a favor del benestar és el meu objectiu.

 

1.- Estrès / ansietat/ insomni :

L’estrès crònic i ansietat ens produeix inflamació sistèmica en el cos. L’insomni pot tenir vàries causes, entre elles el mal funcionament del  digestiu.  

Aquests desequilibris els podem abordar des de diferents òptiques, segons el que la persona vulgui:

Medicina Tradicional Xinesa, reforçar Microbiota, suplementació Nutricèutica Natural, Treball personal.

2.- Ginecologia:  Infertilitat, endometriosis, ovaris poliquístics, miomes, amenorrea, metrorràgia.

Amb Medicina Tradicional Xina, Teràpia de Microbiota, Suplementació Nutricèutica, i Tècniques energètiques de xacres.

 

3.- Dolor múscul-esquelètic:  

Hèrnies discals, tendinitis, ciàtica, facitis plantar, ciàtica, túnel carpia, cervicàlgies tensionals, contractures, artrosis, artritis.

 

Amb Electroacupuntura-moxibustió- ventoses- fitoteràpia.

 

4.- Problemes digestius: Gasos, digestions pesades, intolerància, diarrees, restrenyiment, càndides, inflor.

Teràpia Microbiota- Medicina Tradicional Xina-Dieta

 

5.- Oncologia: hospitals de prestigi estan recomanant l’Acupuntura per ajudar en els efectes secundaris dels tractaments oncològics:

Lesió nerviosa per polineuritis: Neuropaties perifèricas, dolor,  formigueig, sensació de suro, fred en extremitats, mans i peus freds, insensibilitat.

Mielodepressió: Leucopenia, trombopenia, anemia

Irritació de las mucoses bucal, gàstrica, intestinal (nàuseas, vomits, úlceres)

Bloqueig de la funció depurativa  del Fetge per toxemia

Bloqueig i esgotament renal

A OSONA IOGA FAIG

Horaris a convenir
L’acupuntura es eficaç pel tractament d’organs interns. Pot ajudar en moltes patologies: ▶️Diabetis II i diabetis I ▶️Cremor d’estomac i afeccions gastriques ▶️ Refredats, sinusitis i afeccions respiratories-pulmonars ▶️ Fetge inflamat o lent ▶️ Ronyo o bufeta L’acupuntura del mestre Tung és una meravella. Us asseguro que un fetge inflamat degut a fàrmacs o alcohol amb 5 sessions de TUNG es desinflama! 🤸‍♀️🤸🏻‍♂️ No tot són fàrmacs i no tot són suplements! Tenim l’acupuntura que amb poques agulles ajuden i donen molt suport al cos sencer! 🎊🎊 Cada dia hi ha més persones interessades i que gaudeixen dels grans beneficis d’aquesta tècnica tan potent! Atenció! Aquests tractaments mai substitueixen al diagnòstic i tractament del teu metge/ssa.
Horaris a convenir
Es un tractament probiòtic de llarga tradició tan en el seu estudi, investigació com en la seva aplicació clínica. La DISBIOSIS intestinal es una alteració de l’equilibri de la FLORA INTESTINAL, afectant a la permeabilitat intestinal i per tant a l’entrada de tòxics al torrent sanguini i inflamació local o sistèmica. Beneficis Mucoses del cos: ull, oïda, faringe, boca Sistema respiratori: bronquitis, refredats, grips Trastorns neurològics: tics, formigueig, poca concentració, ansietat, depressió, i malalties neuro-degeneratives com esclerosis múltiple, parkinson. Trastorns gastrointestinals: dolor, al·lèrgies alimentaries, al·lèrgies retardades, SIBO, colon irritable, síndrome de crohn, diarrees, gasos, panxa inflada, etc. A totes les persones que venen a la consulta els faig una anamnesis de com esta els seu sistema intestinal, i segons com estigui farem fer un anàlisis de femtes (per saber com esta tota la microbiota de l’intestí), o/i anàlisis de sensibilitat alimentaria (per eliminar els aliments que estan produint inflamació).
Horaris a convenir
En molts països del món,  la MTC ja està molt ben considerada i cada dia són més les persones que ja saben que anar a l’ACUPUNTOR/A és anar més enllà de la patologia local, i que el seu DIAGNÒSTIC es refereix a l’estat energètic dels òrgans, meridians (QI). Amb l’Acupuntura, Ventoses i Moxibustió es desbloquegen meridians i es tonifica. Es una acció BIOFÍSICA !!!