ISABEL CLOS

El meu propòsit és tractar l’absència de salut. Estic especialitzada en el sistema digestiu amb Acupuntura i Microbiota, metodologies que encara molta gent desconeix»

QUI SOC

Em vaig Llicenciar en Ciències Químiques i vaig treballar en alguns laboratoris fins que va venir al món la meva filla. Llavors vaig redreçar el meu camí laboral; primerament, per estar més temps amb la meva filla, i en segon lloc per  redescobrir nous móns.

 Aquests móns em porten a conèixer cada vegada més com estan interconnectades totes les parts del cos.

L’Acupuntura, les Ventoses i la Moxibustió  de la mil.lenària Medicina Tradicional Xinesa, així com la teràpia Microbiota des de l’intestí, influeixen d’una manera increïble en tot el cos.

Et vull aportar maneres diferents de cuidar el teu cos, integrals i personalitzades.

Escoltem el que el teu cos, ment i emocions  estan expressant per ajudar-lo amb el què necessita.

PREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes habituals que em feu les persones respecte l’Acuputura:

Fan mal les agulles?

Us haig de dir per experiència que la gran majoria de les persones que entren amb por a les agulles acaben a la camilla completament relaxades amb les agulles.   Per posar les agulles sempre es dialoga amb el pacient per saber si esta fent mal o no.  Així la persona d’alguna manera hi participa, decidint fins on vol arribar.

Quan temps es tarda a notar resultats? 

L’Acupuntura ha avançat moltíssim en els últims anys i els seus resultats es perceben al moment de posar les agulles. Avenços com Yamamoto, Tècnica mil.lenària del Dr. Tung, Acupuntura zonal, Acupuntura distal, entre d’altres.

A OSONA IOGA FAIG

Horaris a convenir
L’acupuntura es eficaç pel tractament d’organs interns. Pot ajudar en moltes patologies: ▶️Diabetis II i diabetis I ▶️Cremor d’estomac i afeccions gastriques ▶️ Refredats, sinusitis i afeccions respiratories-pulmonars ▶️ Fetge inflamat o lent ▶️ Ronyo o bufeta L’acupuntura del mestre Tung és una meravella. Us asseguro que un fetge inflamat degut a fàrmacs o alcohol amb 5 sessions de TUNG es desinflama! 🤸‍♀️🤸🏻‍♂️ No tot són fàrmacs i no tot són suplements! Tenim l’acupuntura que amb poques agulles ajuden i donen molt suport al cos sencer! 🎊🎊 Cada dia hi ha més persones interessades i que gaudeixen dels grans beneficis d’aquesta tècnica tan potent! Atenció! Aquests tractaments mai substitueixen al diagnòstic i tractament del teu metge/ssa.
Horaris a convenir
Es un tractament probiòtic de llarga tradició tan en el seu estudi, investigació com en la seva aplicació clínica. La DISBIOSIS intestinal es una alteració de l’equilibri de la FLORA INTESTINAL, afectant a la permeabilitat intestinal i per tant a l’entrada de tòxics al torrent sanguini i inflamació local o sistèmica. Beneficis Mucoses del cos: ull, oïda, faringe, boca Sistema respiratori: bronquitis, refredats, grips Trastorns neurològics: tics, formigueig, poca concentració, ansietat, depressió, i malalties neuro-degeneratives com esclerosis múltiple, parkinson. Trastorns gastrointestinals: dolor, al·lèrgies alimentaries, al·lèrgies retardades, SIBO, colon irritable, síndrome de crohn, diarrees, gasos, panxa inflada, etc. A totes les persones que venen a la consulta els faig una anamnesis de com esta els seu sistema intestinal, i segons com estigui farem fer un anàlisis de femtes (per saber com esta tota la microbiota de l’intestí), o/i anàlisis de sensibilitat alimentaria (per eliminar els aliments que estan produint inflamació).
Horaris a convenir
En molts països del món,  la MTC ja està molt ben considerada i cada dia són més les persones que ja saben que anar a l’ACUPUNTOR/A és anar més enllà de la patologia local, i que el seu DIAGNÒSTIC es refereix a l’estat energètic dels òrgans, meridians (QI). Amb l’Acupuntura, Ventoses i Moxibustió es desbloquegen meridians i es tonifica. Es una acció BIOFÍSICA !!!