Isabel Clos

Especialista en dolor digestiu.   LLicenciada en Ciències Químiques. Diplomada en medicina tradicional xinesa. Màster en tractament Microbiota i PNI.

Medicina tradicional Xinesa   |  Tractament microbiota  |  PNI Síndrome metabòlic   |  Acupuntura

Qui soc?

     Em vaig Llicenciar en Ciències Químiques i vaig treballar en alguns laboratoris fins que va venir al món la meva filla. Llavors vaig redreçar el meu camí laboral; primer per estar mes temps amb la meva filla i segon per  redescobrir nous mons.

   Aquests mons em porten a conèixer cada vegada mes com estan inter connectades totes les parts del cos. L’acupuntura, les ventoses, la moxibustió de la gran medicina mil·lenària xinesa. La teràpia microbiota des de l’intestí influint en tot el cos.

    Et vull aportar maneres diferents de cuidar el teu cos, integrals i personalitzades.

  Escoltem el que el teu cos, ment i emocions  estan expressant per ajudar-lo amb el què necessita

Preguntes que la gent normalment es fa de l’acupuntura:

  • Fan mal les agulles? Us haig de dir per experiència que la gran majoria de gent que entra amb por a les agulles acaben a la camilla completament relaxats i  amb les agulles posades.   Per posar les agulles sempre es dialoga amb el pacient per saber si esta fent mal o no.  Així la persona d’alguna manera hi participa, decidint fins on vol arribar.
  • Quan temps es tarda a notar resultats?  L ’acupuntura ha avançat moltíssim en els últims anys i els seus resultats es noten al moment de posar les agulles:  YAMAMOTO, TECNICA MIL·LENÀRIA DEL DOCTOR TUNG, ACUPUNTURA ZONAL, ACUPUNTURA DISTAL DEL DOCTOR TAN….

Beneficis

Dolor muscul-esquelètic: des de problemes musculars  a ossis (hernies incloses)

Ginecològic: problemes de menstruacions, ovaris poliquistics, infertilitat.

Gastrointestinal: panxa inflada, gasos, digestions lentes, diarrees, restrenyiment

 Sistema nerviós central:  insomni, tics, formigueig, sensació de adormir-se parts del cos, ansietat, depressio.

Falta d’energia, fatiga.

 

 

TERAPIA MICROBIOTA

Es un tractament probiòtic de llarga tradició tan en el seu estudi, investigació com en la seva aplicació clínica.

La DISBIOSIS intestinal es una alteració de l’equilibri de la FLORA INTESTINAL, afectant a la permeabilitat intestinal i per tant a l’entrada de tòxics al torrent sanguini i inflamació local o sistèmica.

Beneficis

Mucoses del cos: ull, oïda, faringe, boca

Sistema respiratori: bronquitis, refredats, grips

Trastorns neurològics: tics, formigueig, poca concentració, ansietat, depressió, i malalties neuro-degeneratives com esclerosis múltiple, parkinson.

Trastorns gastrointestinals: dolor, al·lèrgies alimentaries, al·lèrgies retardades, SIBO, colon irritable, síndrome de crohn, diarrees, gasos, panxa inflada, etc.

A totes les persones que venen a la consulta els faig una anamnesis de com esta els seu sistema intestinal, i segons com estigui farem fer un anàlisis de femtes (per saber com esta tota la microbiota de l’intestí), o/i anàlisis de sensibilitat alimentaria (per eliminar els aliments que estan produint inflamació).

 

 

A Osona Ioga faig:

medicina tradicional

xinesa | tractament microbiota | pni síndrome metabòlic | acupuntura

Contacte

606 940 750

info@osonaioga.net