KINESIOLOGIA

Biomagnetisme . Flors de Bach . Geobiologia

Reprodueix vídeo

A través d’una entrevista i del test muscular de Kinesiologia, estableixo el tractament més adient per al teu motiu específic.

Amb el Biomagnetisme tracto patologies relacionades amb virus, bacteris, fongs i paràsits; restaurant el PH i generant un ambient incòmode per als microorganismes, afavorint la seva eliminació. Els imants son un bons aliats a l’hora de treballar amb emocions atrapades.

Amb les Flors de Bach tracto diverses situacions emocionals, com pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions. Es poden utilitzar tant per malalties físiques o psicosomàtiques com per trastorns psicològics o emocionals. 

Amb la Geobiologia podrem tractar tot allò que ens afecti a la salut o al benestar en el nostre entorn i, més concretament, allà on es passa més temps: a la teva llar, feina, habitació… Es detecten les zones geopatògenes i es donen alternatives i solucions per a evitar aquestes influències negatives (aigües subterrànies, falles geològiques, gas radó i radioactivitat, línies Curry i Hartmann…)

Acompanyo al teu sistema immunològic per donar solucions a al·lèrgies i intoleràncies (ambientals i alimentàries) i pujar les teves defences en èpoques difícils.

 

Les malalties sorgeixen quan hi ha un desequilibri a nivell de cos, ment o esperit, i estaré encantada d’ajudar-te a equilibrar allò que el teu cos necessiti

HORARIS I PREUS 

Dimecres hores convingudes

Per primera visita 50€

Visites posteriors 45€ 

CONTACTE