lorena villanueva

«Equilibrant emocions trobarem aquest espai de pau tan buscat. Entenen que les emocions son part de la nostra vida i necessàries per evolucionar i créixer»

QUI SOC

Soc una persona alegre, involucrada en la societat i les seves necessitats. Lluitadora perseverant amb la vida i a la vegada creient que cada persona té un camí ple d’aprenentatges per on caminar, saltar, caure, aixecar-se, ballar…

Vaig estudiar la diplomatura d’Educació Social, i encara avui dia treballo en aquest àmbit tan vocacional.

A partir de l’any 2020 es va despertar en mi la il·lusió de poder ajudar a la meva família amb altres visions alternatives i complementàries que ajudessin a sanar. Vaig començar a estudiar Kinesiologia Global i vaig descobrir un mon ple de possibilitats a l’hora d’oferir acompanyament i salut. La il·lusió va créixer, i vaig començar a fer teràpies amb persones alienes a la meva família, amb resultats molt positius, el quals m’omplen de felicitat. 

La Kinesiologia em va obrir les portes a l’aprenentatge de:

Flors de Bach

Biomagnetisme

Geobiologia i geopaties

Àmbit subtil

Acompanyament emocional amb al·lèrgies i intoleràncies

Sistema immunològic

Emocions atrapades

Biodescodificació

Massatge amb ventoses

Entre altres…

A OSONA IOGA FAIG

Dimecres Hores convingudes
A través d’una entrevista i del test muscular de Kinesiologia, estableixo el tractament més adient per al teu motiu específic. Tractament amb: Flors de Bach, Biomagnetisme, Geobiologia i geopaties, Àmbit subtil, Acompanyament emocional amb al·lèrgies i intoleràncies, Sistema immunològic, Emocions atrapades, Biodescodificació, Massatge amb ventoses.