Maria de Acha

«Ens reflectim en la pràctica de yoga. Cada dia expresem el nostre ser»

QUI SOC

Sóc llicenciada en Biologia Humana, ballarina, professora de yoga ( Yoga Alliance 200h RYT) i professora de Dansa contemporània.

Des de ben petita he estat movent el cos, he treballat com a professora en diferents escoles de dansa de Barcelona i com a ballarina, he format part de companyies professionals. 

Practico Ashtanga Yoga des del 2014, guiada per professors com en Rober Gómez, Tabata Trejo, Verónica Fernández y Cesar Caldera en diferents centres tradicionals de Barcelona. Em vaig formar com a professora en Ashtanga Yoga a l’Ingravvit i les hores són certificades per Yoga Alliance.

Treballo com a professora de yoga en diferents centres de Vic i Ajuntaments. La satifacció més gran d’aquesta feina és veure com els alumnes, a través de la constància, van canviant els seus cossos.

Sóc una practicant diària, és a dir cada dia em poso davant l’estora per aprofundir en el mètode d’Ashtanga. Així puc oferir una bona qüalitat en l’ensenyança i els alumnes poden avançar amb la meva guia més sincera.

A OSONA IOGA FAIG

Dimecres 11:00-12:15h Divendres 19:00-20:15
L’Ashtanga és una pràctica de yoga transmesa per Sri K. Pattabhi Jois, neix a Mysore, Índia. Aquest mètode de ioga és dinàmic i requereix la sincronització de la respiració amb una sèrie progressiva de postures. A mesura que practiquem la sèrie, anem avançant en cada postura (asana) i anem millorant el nostre estat físic i mental. Reduïnt tensions musculars, augmentant flexibilitat i força, aconseguint una calma mental i enfoc vital. Siguis ja practicant expert o inicial pots fer Ashtanga Yoga, adaptant la pràctica a les teves necessitats i inquietuds.
Dilluns 10:00-11:30h Dimecres 19:45-21:15
A través de la repetició de les sèries existents en la pràctica d’Ashtanga (primera sèrie, segona sèrie o intermitja, etc…) som capaces de memoritzar-les. Mysore es refereix al concepte “d’autopràctica” i es pot dur a terme quan es tenen aquestes sèries de postures (“asanes”) integrades. A mesura que mantenim la nostre pràctica en el temps, vas afegint més asanes i més complexes. I així sentim com el nostre cos i la nostra ment es va enfortint.

CONTACTE

  Maria de Acha   

669 79 68 28

info@osonaioga.net