MARINA MARTÍNEZ

«T’explico un secret:  podràs trobar respostes al teu cos, a mesura que aprenguis a habitar-lo»

QUI SOC

Humana, dona, dansant, creativa…

El meu nom es Marina, sóc una enamorada de la natura i de les sincronies, em sorprenc al descobrir-me formant part d’aquesta gran revolució que es VIURE (sí, amb majúscules).

Comprendre la ciclicitat de la vida ha sigut clau per transitar els meus propis processos, és des d’aquesta comprensió que puc acompanyar altres persones.

El camí a habitar el meu cos i l’exploració de la pròpia sexualitat és el viatge més apassionant que he viscut fins el moment, també el més desafiant.

La meva proposta d’acompanyament neix d’aquest viatge endins, el meu propòsit és acompanyar-te a tu en el teu propi viatge, en un camí a habitar el teu cos, la teva sexualitat i la teva vida.

Si sents que aquest és un espai per a tu, serà un plaer conèixer-nos.

Una càlida abraçada,

Marina.

Fisioterapeuta Col.legiada Nº 11274. E. U. Gimbernat. Formació en Teràpia d’Alliberament Miofascial, RPG (Reprogramació Postural Global) i Fisiosexologia.

Formació en Sexualitat Integrativa. Espai TCI Barcelona.

Diplomada en Bioneuroemoció®. Enric Corbera Institute.

Formació en Alliberament de Pericardi (Osteopatía Bioenergètica Cel.lular) amb l’Oriol Gascón.

Instructora de Hatha Ioga certificada per la Yoga Alliance.

Reprodueix vídeo

A OSONA IOGA FAIG

HORES CONCERTADES
¿VOLS TRANSFORMAR LA VIVÈNCIA DE LA TEVA SEXUALITAT? Si vius des d’un estat de constant tensió o estrès, Si et costa connectar amb les sensacions corporals, Si vols prendre consciència de per a què vius una situació de conflicte en relació a la teva sexualitat, Si experimentes algun dels següents símptomes físics: disminució o absència de desig sexual, alteracions del cicle menstrual, vulvodínia, dolor a les relacions sexuals, dificultat per arribar a l’orgasme, disfunció erèctil, disfuncions ejaculatòries... Si experimentes una sensació de malestar emocional en relació al sexe,