Massatges ayurvèdic i acompanyament emocional

“Connectant amb parts poc conegudes del teu ésser”

L’Inma ha estudiat AYURVEDA a Barcelona i a Hassan (India). Des d’aquesta vessant t’acompanyarà:

– Revisant els teus hàbits de vida i aconsellant canvis senzills que t´aportin més salut.

Massatges terapèutics que ajudin a drenar el que ja ha fet la seva funció i a connectar amb la teva essència.

Acompanyament Emocional per aprofundir en les emocions mitjançant la Gestalt.

Horaris i preus

Sessió individual Gestalt: 50€

Massatge constel·lacions: 50€

Sessió seguiment hàbits de vida:  30€

Bonus 5 sessions: 180€

Inma Rodriguez 629341124

Testimonials

“Ella es el lugar y el momento, es suavidad, es Respeto, es Firmeza, es tacto, es el encuentro con el interior tan descuidado. Gracias Inma fue un descubrimiento y un disfrute de sesiones. Con ganas de repetir.”
María Rumin
“La meva experiència amb la Inma ha set i està sent un despertar molt cuidat amb molt de carinyo. He tractat i estic tractant diversos temes amb ella, tant alimentació com d´aspectes del meu camí de vida per tal de coneixem millor. M´agrada d´un terapeuta que estigui allí per dir- me quan estic despistada, que arribi un missatge de com estàs per reconduir la situació. La Inma t´acompanya respectant sempre el teu temps, gràcies per anar enllaçant granet a granet tot allò que estava desbordat en mi. Gràcies per tot el temps dedicat. Recomano 100% per qui tingui ganes d´anar sumant nivell a la vida.”
Núria Cumellas
“Recibir sesión con Inma ha sido como hacer un viaje a partes subconscientes, de manera tranquila, sostenida y cálida. Para mí una manera de reconectar y recargarme de energía a todos los niveles, físico y energético. Es un lujo hacia mí misma cuidarme y dejarme cuidar de esa manera”. Ana Perales. “La sensibilitat de la Inma com terapeuta m´ajuda a transcendir varis bloquejos que portava arrossegant amb la meva família d´origen a través de les Constel·lacions. Pors profundes que no em deixaven tenir seguretat en mi, obrint-me a la vida, traient tristesa profunda per arribar a la dona alegra que sempre havia estat. Tot això també ho vam treballar amb el massatge ayurvèdic, treballant el cos a través del massatge i a nivell molt subtil, desbloquejant zones de la musculatura i articulacions que a nivell emocional les tenia molt rígides. Dono les gràcies que estigui a la meva vida, sense els eu ajut no seria la dona que sóc ara, de tenir el meu camí de vida, soc professora de ioga de nens amb necessitats especials, quan vaig arribar a ella no sabia què volia fer amb la meva vida ni amb la feina.”
Rosa del Barco