MEDITACIÓ online

Meditar juntes per crear l’hàbit del silenci

Grup de meditació matinal, diari, des de casa, i online

La pràctica diària de la meditació comporta molts beneficis com la reducció de l’estrès, més facilitat per descansar, la millora de la concentració, viure amb més tranquil·litat, millorar la capacitat per organitzar-se i la presa de decisions, augment de la creativitat…

Per consolidar la pràctica diària és molt útil formar part d’un grup que es reuneixi practicant la meditació junts per afavorir la creació de l’hàbit d’aturar-se i practicar el silenci.

Seure a meditar te a veure amb adquirir un compromís d’establir un espai per una mateixa. Ni més ni menys: seure en silenci i donar-se un espai.

Les meditacions són Anapana, Vipassana o Mindfulness, guiats per Elisabet Soler (dilluns) i Stefanie Privoznik (divendres) en línia via Zoom. Els altres dies entre setmana practiquem sense guia, cadascun al vostre compte, però reunits en un grup on ens connectem  per sentir la força i la connexió del grup.

Després de les meditacions guiades oferim una curta pràctica de Ioga (opcional), per començar el dia amb energia i equilibri.

La primera sessió és gratuïta, per conèixer-nos i practicar juntament amb la resta del grup. El grup comença a l’octubre i la participació és mensual o trimestral.

On: En línia per Zoom

 

Impartit per:

Elisabet Soler – Professora de Ioga & Terapeuta Gestalt

Stefanie Privoznik – Professora de Ioga & Instructora Mindfulness

– Com més silenciós et tornis, més podràs escoltar. – Rumi

HORARIS I PREUS 

Dilluns & Divendres 7:30 – 8:00 (opcional Ioga 8:00 – 8:30), Octubre – Desembre 2022

Aportació: Mensual: 28 € / trimestral 74 €

Mensual + Ioga 40 € / Trimestral + Ioga 100 €

El preu inclou dues sessions setmanals en línia i acompanyament en grup durant la setmana.

CONTACTE