MINDFULNESS

Estar en el moment, aquí, ara, és on passa la vida.

Mindfulness és un recurs que activa la capacitat de viure i veure cada moment, posant atenció a l’experiència en el moment present amb acceptació i compassió. És una capacitat que tots tenim i que podem cultivar.
Aprendre a cultivar la consciència plena o Mindfulness te grans efectes: millora la atenció, augmenta el benestar al reduir l’estrès i ajuda a manejar millor en situacions complexes.

És un curs experimental i interactiu que inclou exercicis pràctics d’Atenció i Relaxació, Meditació i moviments conscients així com explicacions sobre els processos de la ment i el cos en relació amb l’estrès i la salut.

Coneixerem les bases del mindfulness o atenció plena a través de tècniques basades en la meditació i el moviment conscient, les quals es poden aplicar fàcilment a la vida laboral i personal.


Prendrem consciència de les coses quotidianes i com es respon o reacciona davant de diferents situacions. Amb aquest coneixement podrem respondre davant dels esdeveniments diaris amb saviesa, paciència i compassió.

 

Stefanie Privoznik. Instructora MBSR i professora de Hatha Ioga & Yin Ioga.

 

BENEFICIS   A QUIN PÚBLIC VA DIRIGIT?

S’adreça a totes les persones que volen conèixer-se millor, que tenen moments d’estrès o malestar i volen aprendre pràctiques senzilles per trobar més equilibri. No cal experiència prèvia.

HORARIS I PREUS 

Dilluns. 17 – 18:00

Preu mensual: 30€/mes
Classe solta: 10€ 
Abonament 5 classes: 45€ (compatible amb Meditació)

CONTACTE