FOTO MONTSE (1)

Montse Solà

“Sempre a punt per ajudar les persones a sentir-se millor“

Qui soc?

Sóc la Montse, fa més de 25 anys que faig massatges. Tot va començar quan de jove feia atletisme i anava al massatgista per descarregar les cames per poder entrenar,  competir millor i evitar lesions.

Després començo  a estudiar massatges, on vaig aprendre anatomia, diferents  tècniques de massatges ( quiromassatge nivel 1 i nivel 2, massatge esportiu, embenat  funcional, massatge  terapèutic, i taping neuromuscular) per aplicar en els  pacients  i poder donar un millor servei i millorar la salut de tots.  Per a mi és molt important poder ajudar a la gent a solucionar els seus problemas musculars i que es puguin sentir millor amb el seu cos.  Si  tenim  problemes  musculars, contractures, sobrecàrregues… no ens trobem bé , el nostre estat d’ànim és negatiu i ens repercuteix en el nostre dia a dia.

He sigut la  massatgista del primer equip d’hoquei del Club Patí Vic durant els anys 1995-2002, també he tingut consulta a l’Òptica Comas el 1999-2000 i al Club Atlètic Vic el 2004-2010. El  2008  comença el projecte  Parèntesis, el benestar a l’empresa,  on donem servei de massatges, ioga i altres activitats de salut a les empreses.

A Osona Ioga faig:

El servei de massatges descontracturant, massatges teràpeutic, Kinesio tape, massatge esportiu. 

– Recuperant-nos, caminades matinals.

Contacte

667638825

– info@parentesis.cat