NATALIA NISSEN

«ofici i vocació poden ser el mateix. El veritable aprenentatge el fem mentre transitem junts el camí»

QUI SOC

Em dic Natalia i soc Psicòloga de professió. Llicenciada a la Universidad Nacional de Córdoba, Argentina. Num. col.legiada 4267, on també hi he estat coordinadora terapèutica en dues institucions adherides. Posteriorment, les meves inquietuds sobre l’accés al món laboral dels meus pacients em portà als estudis de Postgrau a l’Universidad Complutense de Madrid.

He trobat que ofici i vocació poden ser el mateix i que el veritable aprenentatge el fem mentre transitem junts el camí. Gaudeixo d’acompanyar des de l’amor i respecte absolut. Porto tota una vida dedicada al treball amb infants i les seves famílies.

He tingut la sort d’experimentar i recórrer més d’una manera de treballar i amb persones de diferents països i ideologies pel que la flexibilitat i la creativitat són eines que m’han aportat molt.

Em defineixo com una persona curiosa, pacient, perseverant i tinc molta admiració i respecte per la infantesa, el creixement dels nostres filles i fills  i en el desenvolupament i connexió amb el seu propi potencial.

La meva connexió amb la natura i els seus cicles em va portar a investigar no només còm cuidem la salut des de d’altres punts de vista, sinó al món de la criança respectuosa i el joc lliure, el que s’ha convertit en una manera diferent d’acompanyar i d’exercir la meva professió.

A OSONA IOGA FAIG

A concertar: La freqüència i intensitat amb la qual treballarem es pacten amb la família
Al llarg de la meva experiència he constatat la importància del joc i la necessitat de crear espais on allotjar les inquietuds d'infants i joves; ampliar els seus aprenentatges, i dur a terme un procés de sanació particular de cadascun a través d'una mirada més empàtica i respectuosa orientada a una escolta particular. A la infantesa, les emocions poden sentir-se més intenses i ensenyar-se al món de diferents maneres. A vegades, l'alegria, el dolor, l'avorriment, l'amistat, la felicitat, el dol són sensacions que es tradueixen en experiències que els adults cal que coneguem per poder-los acompanyar des de l'amor i la presència T'ofereixo consultes de salut i acompanyament de la gestió emocional per a infants i joves. Atenció, orientació i suport a les seves famílies. Un espai d'expressió i creació que afavoreixin la socialització, l'expressió i la relació amb el l'entorn.