NÚRIA ESTHER NAIREM

«La meva filosofia de vida es basa en el Tao i la seva constància del canvi i en el Kaisen, en la seva millora contínua»

QUI SOC

Em dic Núria Esther, tinc 44 anys. La meva filosofia de vida es basa en el Tao i la seva constància del canvi i en el Kaizen, amb la seva millora contínua. 

M’he format en els 3 nivells psicoterapèutics: el nivell superior o mental, el nivell mitjà o emocional-energètic i el nivell inferior o instintiu-orgànic

Com molts companys terapeutes, vaig començar en aquest món com a pacient, el 1999. La idea de l’auto responsabilitat en la salut em va seduir tant que em vaig formar en diferents eines terapèutiques. Mentre estudiava les Flors de Bach, em vaig adonar que podia percebre els Camps Energètics de les 38 emocions bàsiques de les persones, i des d’aquí vaig escriure el meu llibre “Campos Energéticos y Flores de Bach®”. 

Al llarg dels anys he cursat estudis de: Teràpia Floral, T.E.R.C (Terapia Emocional, Racional i Conductual), Terapia Regressiva, Psicoteràpia, Tècniques de Psicodrama i Psicodinàmica de les Emocions, Entrevista i Relació Terapèutica, Tècnica Metamòrfica,  Homeopatia, Reflexologia…

A consulta, sovint veia que, un cop sanat el problema emocional, el cos físic no responia al benestar emocional. Em vaig adonar que calia també treballar orgànicament per aconseguir una salut integrativa, i va ser quan vaig cursar Medicina Tradicional Xinesa: Acupuntura xinesa, acupuntura SAAM coreana, auriculoteràpia, fitoteràpia xinesa, acupuntura TUNG, Pulsologia emocional…

Durant més de 20 anys, doncs, vaig fusionar la psicoteràpia amb l’acupuntura, recolzant-me i potenciant el procés terapèutic amb Flors de Bach, Homeopatia, Fitoteràpia Xinesa i Dietoteràpia Xinesa. 

I un bon dia va entrar a la meva vida l’Activació de l’Energia Kundalini i la Teràpia LNT®. Vaig comprendre, doncs, que era moment d’agrair el temps com a psicoterapeuta i acupuntora i deixar pas a la vessant més holística i energètica de la salut. Encara amb l’agenda plena, a acupuntura, vaig tancar la consulta, per a dedicar-me de ple a la Teràpia LNT®, al Diagnòstic de Camps Energètics i a continuar difonent, arreu del món, les Flors de Bach, els Camps Energètics i la Medicina Xinesa. De seguida va succeir una alineació del meu propòsit vital, amb canvi de residència inclosa, des de Gavà cap a una preciosíssima casa a Viladrau. 

Què he après d’aquest camí? Que no seràs feliç fins que no estiguis en pau amb els teus Dons i que només cal confiar, confiar i confiar, en les teves entranyes. Elles mai no t’enganyen.

A OSONA IOGA FAIG

HORES CONCERTADES
És un sistema de sanació quàntica, que aborda el pla fisicoetèric, emocional i espiritual, treballant tots els cossos (el físic i els no físics) de les persones. És l'eina terapèutica més potent actualment, ja que respon al despertar, al canvi de freqüència energètica i de consciència, en l'ésser humà. Va creixent el nombre de persones obertes al fet que la salut energètica i emocional són la base de la salut física.
CURS DE 6 MESOS (DISSABTES FEBRER-JULIOL)
Vols conèixer la relació entre el que sents i la resposta del teu cos? T'agradaria saber preparar Flors de Bach, amb un curs d'alt nivell? Et ressona la medicina i el llegat ancestral? El Curs de Flors de Bach, Medicina Xinesa i Camps Energètics és un recorregut de 6 mesos en el què experimentaràs les 38 Flors de Bach, preparades en 20 ampolletes, per a guiar-te cap a la consciència de la teva evolució. Coneixeràs els secrets de la Medicina Tradicional Xinesa, una medicina ancestral, que explica de manera molt lògica i senzilla, com i per què, les emocions, dirigeixen el cos. Comprendràs el funcionament de la teva digestió, de la teva sexualitat, de les teves ferides, de la teva ment, de les teves defenses… Desenvoluparàs les teves percepcions, activant la glàndula pineal per a percebre els Camps Energètics de les emocions. És una experiència espectacular, que et farà profit molt més del que sembla, ajudant-te a ser conscient de les teves pròpies limitacions i capacitats . Les Flors de Bach són molt potents i creen una sinèrgia preciosa amb la medicina xinesa, però perden valor quan no es genera un vincle, un suport i una continuïtat terapèutica. En aquest curs aprendràs a preparar-les per a tu i als teus amics o pacients Són 3 mòduls: Arquitectura Emocional, Arquitectura Orgànica i Arquitectura Energètica, aquest darrer, amb una àmplia descripció de la riquesa energètica de l'ésser humà i del planeta Terra. Si sents que fer servir les Flors de Bach és un art que ha de ser cuinat a foc lent i ser fruit de la pròpia transformació, aquest, definitivament, sí és el teu curs. Si et vibra, t’acompanyo a que descobreixis el teu do, per a que la teva vida estigui guiada por la teva Ànima i els seus propòsits .