Rebirthing

“Terapia holistica Personal I amb Personalitat”

El renaixement o rebirthing és una tècnica que treballa a través de la respiració. Mitjançant aquesta, el cos s’oxigena i permet la depuració de toxines, ajuda a alliberar-nos d’estats emocionals que ens resulten incòmodes i permet l’entrada de més oxigen a les cèl·lules. Ajudant el cos a alliberar tensions i records físics o emocionals.

Respirar de manera conscient, desperta els mecanismes de curació natural del mateix cos

Una experiència diferent acompanyada del pensament creatiu, que fa servir les creences que tenim arrelades i les transforma en comprensió i desenvolupament.

Afavoreix que el nostre estat natural sigui de pau i benestar.

Una sessió de renaixement dura aproximadament 60 minuts. Es comença a respirar inhalant i exhalant d’una manera continuada i sense pausa, el què en diem respiració connectada.

De mica en mica la persona va entrant a memòries que tenim inconscients, com poden ser bloquejos, pensaments negatius o conclusions que hem decretat com a reals i/o absolutes i que ara ens condicionen negativament. Amb la respiració les sentim amb més intensitat i arriba un moment que es desbloqueja i s’alliberen les resistències. Normalment a l’acabar la sessió s’experimenta una sensació de benestar, alliberació i més vitalitat.

Cada respiració és única.

A qui va indicat?

A tota persona que vulgui fer un treball amb si mateixa de creixement, desenvolupament, alliberar patrons d’infantesa, natals i prenatals, traspassar limitacions econòmiques, superar traumes o bloquejos, asma, angoixa, agorafobia o autoestima baixa.

Beneficis

- Gaudir de la respiració

- Alliberament emocional.

- Tranquil·litat

- Reconnectar amb un mateix

- Alliberament muscular

- Pau i goig

- Perdo i comprensió.

- Mes vitalitat

Horaris i preus

Horaris a convenir
Preu-70eur /pers- 120 minuts amb sessió informativa gratuïta

David Milà: 680454763