foto per canviar a RECUPERTANT-NOS apartat de QUI SOM

Recuperant-nos

“Inspira salut, respira natura”

Qui som?

Sóc la Lola Carné, fundadora d’Osona Ioga al 2019 i porto tota una vida dedicada al treball amb el cos. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Inefc), certificada en SGA (reeducació postural), instructora Bengala (Escola de Creixement Personal) i professora de ioga (Aepy)).  

La meva carrera formativa  i professional comença fa vint-i-quatre anys en el món de l’esport, el fitness i la dansa. Durant tots aquests anys vaig provant diferents disciplines que van definint el meu perfil i em van encaminant cap al món del ioga, al qual em dedico plenament, en constant reciclatge i amb molta passió, des de fa tretze anys.

Sóc la Montse Solà, fa més de vint-i-cinc anys que faig massatges. 

De jove faig atletisme i competeixo. Anys després començo a estudiar massatges, on  aprenc anatomia i diferents  tècniques de massatges ( quiromassatge nivell 1 i nivell 2, massatge esportiu, embenatge  funcional, massatge  terapèutic, i taping neuromuscular).

He estat la  massatgista del primer equip d’hoquei del Club Patí Vic , també he tingut consulta a l’Òptica Comas ,y al  Club Atlètic Vic. Després  creo l’empresa Parèntesis  , el benestar a l’empresa l’any 2008,  donant servei de massatges, ioga i altres activitats de salut a les empreses.

Ens hem unit per crear “Recuperant-nos”, un projecte que a part de recuperar-nos físicament i mentalment, ens fa fer un pas enrere i recuperar els nostres inicis, allò que tant ens agrada i que ens va introduir al món de l’esport, la qual cosa ens fa especial il.lusió i ens manté encara més motivades.

Aquest nou projecte neix de la demanda del nostre propi organisme, que en aquests últims mesos ha patit un estrès important a causa d’aquest recés en el qual ens hem vist immersos tota la humanitat.

Caminar, córrer, saltar, recuperar la musculatura, respirar aire lliure i gaudir de la natura és el que necessitem, i això precisament és el que us proposem.

Contacte

– 667 63 88 25 – Montse

– 625612339 – Lola

– info@parentesis.cat