Reflexologia podal

“Troba l’ equilibri físic i emocional a través dels teus peus“

Consisteix en rebre a la persona i preguntar quin dolor o malestar físic o emocional té. La teràpia comença untant els peus amb l’alcohol de romaní artesanal. Aquest preparat és molt utilitzat per les propietats que aquest aporta com ara circulatoris,relaxant i purificant .

 La teràpia s’inicia treballant mitjançant un massatge estimulant en els punts reflexes del peu relacionats amb la patologia que té el pacient. 

El que s’aconsegueix estimulant el punt reflexe és alliberar la càrrega i el desbloqueig de la zona afectada. Ja sigui emocional o físic. Es treballen els dos peus. 

Durant el massatge el pacient pot notar dolor en el punts més afectats ja que aquests estan bloquejats, és un símptoma que es pot experimentar sobretot si no s’ha fet mai aquesta pràctica , i que ens indica que estem treballant la zona afectada. A mesura que el massatge va fent efecte el dolor va disminuint.

Beneficis

– Una disminució de dolor a la zona afectada tot seguit d’una relaxació de tot el cos, alliberant : tensions, nerviosisme, pensaments, o carregues emocionals. 

- Benestar

- Reequilibri a la planta dels peus

- Confort en els peus i tot el cos

- Relaxació general del tot el cos

Horaris i preus

La durada de la teràpia és d’aproximadament 60 min. 30 min a cada un dels peus.

Hores combinades.: mati / tarda

1 sessió: 30 euros

3 sessions: 75 euros

Gloria Ors: 690192088