Servei de massatges

“Sempre a punt per ajudar les persones a sentir-se millor“

Massatges terapèutics, massatges esportius, massatges descontracturants.

Des del servei de massatges oferim diferents tècniques segons les necessitats de cada pacient.  Després d’anys  de formació  i pràctica,  la Montse té la seva pròpia tècnica per treballar en cada pacient, per obtenir el millor resultat.

El que es busca és que cada persona es trobi millor en el seu cos, que les molèsties marxin i pugui gaudir de la seva vida diària sense dolor muscular.

Segons cada persona, farem una tècnica o una altra, o bé en barrejarem de diferents estils: massatges teràpeutics, massatges descontracturants, massatges esportius, embenatge funcional, tape neuromuscular. 

Les sessions són de 60 minuts.

Beneficis

Els beneficis d’un bon massatge són diversos. Primer reduïm les molèsties musculars treballant manualment la zona dolorosa, treballant la musculatura i ajudant el reg sanguini que ens ajuda a sentir-nos millor. Les molèsties musculars ens provoquen dolor i ens priven de gaudir del nostre cos en el dia a dia; si tenim dolor tindrem mal humor, rendirem menys i entrarem  en una espiral negativa. Quan ens fem un massatge ens sentim bé, ens relaxem, ens cuidem i ens donem un espai de temps personal, és a dir, un temps de salut.

Horaris i preus

Dimarts, dimecres i hores convingudes

Una sessió  30€ / Pack de 3 sessions 80€

Montse Solà: 667 63 88 25

Testimonials

“M'agrada fer-me massatges de tant en tant amb la Montse. És un moment que em regalo a mi mateixa. No només hi vaig quan em noto amb molèsties a l'esquena sinó que també hi vaig quan necessito relaxar-me i desconnectar, i ho aconsegueixo. Surto totalment renovada.”
Meritxell Solà
“Per la meva feina, em passo moltes hores assegut a una cadira i això fa que a vegades em noti l'esquena carregada. Les mans de la Montse m'ajuden a destensar i a recuperar el benestar que necessito.”
Josep Dosta
“Fa anys que la meva esquena, cervicals i dorsals estan a les mans de la Montse Solà. Allà on ella fa massatges, apareixo jo de tant en tant perquè m'adreci. I ara fa uns mesos que exerceix de massatgista als locals d' Osona Ioga, a Vic, un espai adequat, net i relaxant. Endavant Montse i companyes!”
Dolo.
“Per la meva feina em carrego molt de cervicals i del braç esquerre, i per això sovint em deixo caure en mans de la Montse. Al local Osona Ioga on està ara dir que és molt cèntric i està net i pulit. Per molts anys.”
Sam