stefanie

«T’ofereixo Ioga i Mindfulness d’una manera senzilla i propera. Com un recordatori per respirar, un moment de tranquil.litat, per tal de relaxar-te i deixar espai per sentir el moment, connectar amb la teva calma interna i per estar simplement present.»

QUI SOC

Soc professora de Ioga i instructora de Mindfulness. Ambdues disciplines són el fonament dels meus cursos. Junts amb altres ensenyaments tenim un gran ventall d’eines per trobar la connexió cos-ment, sentir- te més viu, baixar el nivell d’estrès i conduir-te cap a una vida més conscient.
El Ioga a través de sentir, amb amor i respecte, i molta importància a la lentitud i l’art de parar. Ensenyo Hatha Ioga tradicional amb un enfocament modern, per donar importància a les necessitats individuals i la història de cada alumne/a. Amb el Yin Ioga vaig descobrir la manera de connectar la pràctica de Ioga amb la meditació. Per a mi és un estil especialment poderós pels temps volàtils en els que vivim.

El meu ensenyament reflecteix diversos estils: Dharma Ioga, Sivananda Ioga, Vinyasa Ioga i Yin Ioga. M’encanta aprofundir en la filosofia del Ioga, sóc apasionada dels cants vèdics, a més de la filosofia i psicologia budista que m’ha portat cap al Mindfulness de Jon Kabat-Zinn, Tara Brach i Jack Kornfield. Ensenyar Atenció plena és ensenyar com viure cada moment amb amor i compassió.
Per continuar aprenent, em continuo formant regularment en tallers de Ioga, Atenció plena, Ayurveda i Filosofia oriental, a Espanya & Índia.

 

La meva història

Nascuda a Àustria, enginyera llicenciada en paisatgisme, vaig treballar com a paisatgista a Viena i Barcelona i els últims anys com a responsable en una empresa internacional en l’àmbit de salut.
En un moment crític de la meva vida vaig prendre una decisió. No vaig voler viure més la vida que vaig sentir que no era la meva, desconnectada, estressada, amb Burn-Outs. Vaig decidir entregar-me a la transformació, deixar enrere una vida en pilot automàtic, vaig decidir donar importància al meu propi ritme, a la meva força i sensibilitat.
I aquí estic, vivint al camp, connectada amb l’energia de la natura i els seus cicles. El meu element, l’aire, necessita aquesta connexió a terra. Sento que hi he arribat, i des d’aquí comparteixo el Ioga amb tu.

A OSONA IOGA FAIG

Divendres. 16:00 - 17:15
Aprofundir en la quietud. És un estil de Ioga suau però intens, amorós i meditatiu amb efecte poderós en l’àmbit físic, emocional i mental. Mantenim les postures estàtiques durant 2-5 minuts per incidir directament sobre teixits connectius, relaxant la musculatura amb ajuda de la respiració i la gravetat. Estimulem els teixits més profunds del cos no-muscular, que són més rígids i requereixen més temps a la postura. D’aquesta manera portem elasticitat als nostres teixits, mentre que energèticament l’estimulació de meridians aporta salut als òrgans interns i el cos mental aprofita de la qualitat meditativa de la pràctica, que ens porta equilibri emocional i mental. El Yin Ioga es basa en la Medicina Tradicional Xinesa, treballant amb el cos energètic, el cos físic i el cos emocional a través dels meridians i elements naturals relacionats amb les estacions de l’any.
Divendres. 17:30 – 18:30
Aprendre a meditar. En el grup de meditació setmanal practiquem la meditació Mindfulness, explorant les bases de la meditació en la pràctica. Coneixeràs la meditación de l'Atenció plena, i altres tecniques de meditació com la meditació Vipassana o meditacions amb mantres. La meditació et pot donar una sensació de calma, pau i equilibri que pot beneficiar tant el teu benestar emocional com la teva salut general. La meditació pot ajudar-te a aprendre a mantenir-te centrat ia conservar la pau interior. A llarg termini connectem amb el nostre ésser més profund en l'estat de silenci. Aquests beneficis no finalitzen quan s'acaba la sessió de meditació. La meditació pot ajudar-te a portar el teu dia a dia de manera més calmada i a controlar els símptomes de certes afeccions mèdiques. La ment pot anar en mil direccions. Però sobre aquest bonic camí, camino en pau. A cada pas, bufa un vent suau. A cada pas s'obre una flor. – Thich Nhat Hanh –
Dilluns. 17:00 - 18:00
Estar en el moment, aquí, ara, és on passa la vida. Mindfulness és un recurs que activa la capacitat de viure i veure cada moment, posant atenció a l’experiència en el moment present amb acceptació i compassió. És una capacitat que tots tenim i que podem cultivar. Aprendre a cultivar la consciència plena o Mindfulness te grans efectes: millora la atenció, augmenta el benestar al reduir l’estrès i ajuda a manejar millor en situacions complexes. És un curs experimental i interactiu que inclou exercicis pràctics d’Atenció i Relaxació, Meditació i moviments conscients així com explicacions sobre els processos de la ment i el cos en relació amb l’estrès i la salut.
14/21/28 de gener 4/11/18/25 de febrer 4 de març Dissabtes 11:00 – 13:30 h Día de práctica intensiva: Diumenge 5 de febrer (10-18h) Lloc a concretar
El curs MBSR és un programa de 8 setmanes basat en Mindfulness per la gestió de l'estrés, per coneixe-t, per aprendre sobre les emocions, la ment i les teves respostes a l’estrés. És un curs experimental i interactiu que inclou exercicis pràctics d'Atenció i Relaxació, Meditació i moviments conscients (de tipus Hatha Yoga o estiraments suaus) així com explicacions sobre els processos de la ment i el cos en relació amb l'estrès i la salut.
Dilluns & Divendres 7:30 – 8:00 (opcional Ioga 8:00 – 8:30), Octubre – Desembre 2022
Grup de meditació matinal, diari, des de casa, i online La pràctica diària de la meditació comporta molts beneficis com la reducció de l’estrès, més facilitat per descansar, la millora de la concentració, viure amb més tranquil·litat, millorar la capacitat per organitzar-se i la presa de decisions, augment de la creativitat… Per consolidar la pràctica diària és molt útil formar part d’un grup que es reuneixi practicant la meditació junts per afavorir la creació de l’hàbit d’aturar-se i practicar el silenci. Seure a meditar te a veure amb adquirir un compromís d’establir un espai per una mateixa. Ni més ni menys: seure en silenci i donar-se un espai. Les meditacions són Anapana, Vipassana o Mindfulness, guiats per Elisabet Soler (dilluns) i Stefanie Privoznik (divendres) en línia via Zoom. Els altres dies entre setmana practiquem sense guia, cadascun al vostre compte, però reunits en un grup on ens connectem per sentir la força i la connexió del grup.