foto stephanie 3

Stefanie Privoznik

Hatha Ioga | Yin Ioga | Meditació | Mindfulness | MBSR

T’ofereixo Ioga i Mindfulness d’una manera senzilla i propera. Com un recordatori per respirar, un moment de tranquil.litat, per tal de relaxar-te i deixar espai per sentir el moment, connectar amb la teva calma interna i per estar simplement present.

Qui soc?

Soc professora de Ioga i instructora de Mindfulness. Ambdues disciplines són el fonament dels meus cursos. Junts amb altres ensenyaments tenim un gran ventall d’eines per trobar la connexió cos-ment, sentir- te més viu, baixar el nivell d’estrès i conduir-te cap a una vida més conscient.
El Ioga a través de sentir, amb amor i respecte, i molta importància a la lentitud i l’art de parar. Ensenyo Hatha Ioga tradicional amb un enfocament modern, per donar importància a les necessitats individuals i la història de cada alumne/a. Amb el Yin Ioga vaig descobrir la manera de connectar la pràctica de Ioga amb la meditació. Per a mi és un estil especialment poderós pels temps volàtils en els que vivim.

El meu ensenyament reflecteix diversos estils: Dharma Ioga, Sivananda Ioga, Vinyasa Ioga i Yin Ioga. M’encanta aprofundir en la filosofia del Ioga, sóc apasionada dels cants vèdics, a més de la filosofia i psicologia budista que m’ha portat cap al Mindfulness de Jon Kabat-Zinn, Tara Brach i Jack Kornfield. Ensenyar Atenció plena és ensenyar com viure cada moment amb amor i compassió.
Per continuar aprenent, em continuo formant regularment en tallers de Ioga, Atenció plena, Ayurveda i Filosofia oriental, a Espanya & Índia.

La meva història

Nascuda a Àustria, enginyera llicenciada en paisatgisme, vaig treballar com a paisatgista a Viena i Barcelona i els últims anys com a responsable en una empresa internacional en l’àmbit de salut.
En un moment crític de la meva vida vaig prendre una decisió. No vaig voler viure més la vida que vaig sentir que no era la meva, desconnectada, estressada, amb Burn-Outs. Vaig decidir entregar-me a la transformació, deixar enrere una vida en pilot automàtic, vaig decidir donar importància al meu propi ritme, a la meva força i sensibilitat.
I aquí estic, vivint al camp, connectada amb l’energia de la natura i els seus cicles. El meu element, l’aire, necessita aquesta connexió a terra. Sento que hi he arribat, i des d’aquí comparteixo el Ioga amb tu.A Osonaioga faig:

Hatha Ioga | Yin Ioga | Meditació | Mindfulness | MBSR

Contacte

693 72 51 33

info@osonaioga.net