Autoestima i fotografia

“T’acompanyo a descobrir la teva bellesa i millora la teva autoestima a través de la Gestalt i la fotografia“

L’Irma t’ofereix la possibilitat de conèixer i descobrir-te prenent consciència i posant el focus amb allò que ja ets i la teva bellesa interior com exterior fent un procés de treball personal i autoconeixement utilitza la gestalt i la fotografia.

Com millorar l’autoestima i sentir-te bé amb tu mateix

– Centrant-te en allò que si funciona.

– Reeducant la teva autoimatge perquè confiis en tu mateix i els teus gustos

– Treballant la teva part hedonista

– Comunicant amb tu mateix amb respecte i amor

Beneficis

- Ser conscient de què et passa

- Aprendre a escoltar les teves sensacions corporals

- Aprendre a escoltar les teves emocions

- Viure aqui i ara

Horaris i preus

Hores a convenir
50 € la sessió

Irma Oltra: 670531099 (whatsapp)

Testimonials

"Vaig tenir la possibilitat d’organitzar i participar com asistent a una xerrada que va donar l’Irma Oltra sobre “Autoestima i fotografia” el passat mes de febrer de 2020, que organitzava l’associació de dones Coffeewoman, de la qual sóc la Presidenta i organitzadora de cursos i tallers. La ponència de l’Irma em va sembla molt professional, ens va donar eines per millorar la nostra autoestima a les participants, ens va fer participar d’una forma activa en el taller, es va fer molt enriquidor. La Irma és molt bona comunicadora i formadora, clara i directe a l’hora de transmetre els coneixements. Ës molt generosa a l’hora de compartir el seu testimoni professional i personal sobre la fotografia i l’autoestima."
Eulàlia Tarragó Eixarch
"La meva experiència com a pacient en teràpia Gestalt amb la terapeuta Irma Oltra va ser realment positiva, em vaig sentir molt ben acompanyada i vaig trobar l'ajuda necessària per poder gestionar algunes emocions cap a mi mateixa. El meu insomni va millorar considerablement i la relació amb la meva mare s'ha transformat en armoniosa i profunda."
Elisabet Palau
Treballar amb l'Irma és insipiració i canvis, la seva experiència, entusiasme i coneixement et fan recórrer móns interiors per entendre't, ordenar-te i sobretot respectar-te. Em vaig sentir molt acompanyada en tot moment i recomanaria la seva ajuda a tothom.
Núria Verdaguer