Teràpia Gestalt

“Quan connectes els cables, s’encén la teva llum!”

La teràpia Gestalt va bé per abordar qualsevol dificultat, dons simplement  ajuda a manegar-se millor a la vida. Es pot plantejar com un acompanyament per un tema puntual i/o com un treball  d’autoconeixement més profund.  

En Gestalt  s’amplia la perspectiva i s’obre un nou marc d’acceptació i confiança. El terapeuta et  fa costat en el que calgui, respectant  el teu ritme  per mirar plegats el què hi ha, detingudament. “De què es tracta? Quina informació ens dona el cos? Com és l’emoció? Què t’estàs dient?” El terapeuta acompanya el client, i el client va aprenent a escoltar-se amb honestedat, regular-se i  situar-se d’una manera més pacífica, satisfactòria i creativa a la vida. 

Es fa una primera entrevista informativa. El treballés és d’unes 8 sessions mínim, tot i que de vegades l’objectiu es pot aconseguir abans. Les primeres 4  son de freqüència setmanal per posar fil a l’agulla, després  de les quals  terapeuta i client valoren i pacten la  freqüència i nombre  de les següents, segons convingui.  Les sessions són d’una hora.

Beneficis

La Gestalt proposa un espai amorós i de consciència que  permet experimentar camins  nous,  tractar-se millor,  i millorar l’encaix entre el  món intern i la realitat que l’envolta.

Horaris i preus

Entrevista informativa gratuïta.
Hores concertades. preu: 50 €/sessió.
45€  clients regulars Osonaioga

Elisabet Soler Campabadal 660026687 (whatsapp)

Testimonials

“L’Elisabet em va ajudar molt en l’època més complicada de la meva vida. Sense el seu acompanyament, em camí hagués estat més llarg i difícil.”
Robert
“La teràpia m’ha servit primer per parar i poder estar amb mi mateixa , i que el dia a dia no m’engoleixi. Amb el teu acompanyament ha anat apareixent la calma i després la confiança que s’ha instal.lat en el meu pensament i en el meu sentir. I des d’aquest nucli, al qual podré seguir tornant una i altra vegada, van sortint raigs cap a estats de tranquil.litat , gaudi, discerniment i alegria d’estar amb mi mateixa, i també nous descobriments, com ha estat l’escriptura creativa.”
Imma Comas
“La terápia m'ha servit per trobar noves aficions, com llegir. Al principi deia que no m’agradava. Però ho vaig provar i ara, després d'un any, no puc estar sense un llibre per llegir. Aquests dies, de confinament, no sé què hauria fet sense tenir això. També em va anar molt bé per saber adonar-m'en de les coses que m'envolten i que tot no es tan dolent com, a vegades, sembla.”
Cristina
“La teràpia m’ha servit per conèixer-me millor i aceptar-me millor davant dels altres.”
Claudia
“Quan vaig venir tenia un bloqueig d’emocions. Em costa molt exterioritzar els sentiments. Recordo que em vas dir: escriu. Al vespre vaig agafar una llibreta i un boli. Vaig escriure dues o tres hores d’una tirada. Va sembla que m’havia desembussat. Em va anar molt bé posar-ho per escrit.”
Francina