Teràpia Individual

“Autoconeixement i gestió de les emocions”

La majoria del temps funcionem d’una forma totalment automatitzada, sense parar a adonar-nos el que realment volem, sentim, necessitem… Vivim desconnectats del què som en realitat, i sovint, estem complint el paper del que ens sembla que s’espera de nosaltres, com a parella, fills, bons professionals… Però, en ocasions, viure aquesta vida fent el que toca, o el que s’espera de tu, fa que un dia et  llevis i no sàpigues què et passa…hi ha alguna cosa interna que et diu que no estàs bé…  I és que: on queda el que tu vols realment?

Per això, és molt important profunditzar en l’autoconeixement. Adonar-se dels patrons de conducta que tenim establerts, limitacions, creences…  Com saber què necessito? Cap a on vull anar? Què m’apassiona? Si no em conec, si no em dono temps i espai per connectar amb el meu interior ni saber què és el que veritablement vull per a la meva vida?

També hauríem de donar espai a la gestió de les emocions: pors, angoixa, tristor, incertesa…Tot allò que no expressem, que bloquegem, perquè no sabem gestionar, no desapareix, forma part de nosaltres i, en siguem conscients o no, está condicionant la forma en què ens movem pel món i ens relacionem amb els altres. D’aquí la importància en prendre consciència de tot allò al que no hem sabut donar sortida i alliberar-nos d’aquests condicionaments.

Beneficis

Quan vivim en consonància amb qui som realment, amb el què volem i quan aprenem a donar espai al que sentim, la nostra vida es va transformant, el canvi intern fa que externament les nostres vivències siguin diferents i això ens empodera.

Horaris i preus

Horaris a convenir

40€/sessió – Primera sessió informativa gratuïta

Testimonials

“Vicky me enseñó a no apartar las emociones de mí, sino a darle lugar a conocer mis sentimientos y darles amor, y apartar los pensamientos innecesarios. Mi estado emocional me habla, es mi guía diaria.”
J.C.
“Les sessions amb la Vicky, son un regal d’amor per a tu mateixa. Estimar-te, respectar-te i trobar la teva llum, gràcies al seu carinyos acompanyament”
L.P.
“Feia temps que buscava un acompanyament emocional i corporal i amb tu, Vicky, el vaig trobar. Moltes gràcies, perquè cada dia em sento més forta i per això sempre t'estaré agraïda!”
T.C.