TERÀPIA LNT®

Sanació quàntica

Què és la Teràpia LNT® ?

La Teràpia LNT® va ser canalitzada per Philippe Schwiderski fa més de 20 anys. És un sistema de sanació quàntica, que aborda el pla fisicoetèric, emocional i espiritual, treballant tots els cossos (el físic i els no físics) de les persones.

És l’eina terapèutica més potent actualment, ja que respon al despertar, al canvi de freqüència energètica i de consciència, en l’ésser humà. Va creixent el nombre de persones obertes al fet que la salut energètica i emocional són la base de la salut física.

A la web oficial de LNT® podràs conèixer més a fons en què consisteix.

La patologia passa de generació en generació, estenent-se a tot el llinatge femení o masculí, com un gran incendi al bosc, arrasant tot el que hi ha al seu camí. Fins que, una persona, en una generació, finalment té el valor d’enfrontar-se al foc. La Teràpia LNT® és, segons la meva opinió personal i professional, l’eina més potent per aturar aquest foc, alineant i reparant tots els aspectes de la teva vida: personal, professional, físic, emocional, mental, orgànic, econòmic, sexual, digestiu, psicològic…