vanessa lantigua

«El meu propòsit és acompanyar-te perquè descobreixis com cuidar-te de forma personalitzada, segura i integral, mitjançant tot el que he après del Yoga, els Hipopressius i la meva pròpia experiència»

QUI SOC

Em dic Vanessa Lantigua i soc mare de dues preciositats que em van canviar la vida en profunditat. 

Vaig començar la meva carrera professional com a enginyera de telecomunicacions. Arran les hores que passava asseguda treballant, vaig començar a tenir molt mal d’esquena, fins al punt que no podia descansar bé a les nits. L’any 2010 vaig decidir fer un canvi de vida i començar a practicar Yoga. Em vaig enamorar de la pràctica i, als mesos, em vaig adonar que ja no tenia tants dolors. El Yoga m’estava ajudant.

L’any 2016, arran de néixer el meu segon fill i de tenir dues pèrdues familiars importants, vaig decidir deixar la meva feina per passar més temps amb els meus fills i recuperar-me. Aquest temps em va permetre formar-me per poder acompanyar a les dones en la seva autocura.

La meva formació:

He realitzat diverses formacions, entre les quals m’agradaria mencionar:

  • El Certificat de Professionalitat d’Instrucció en Yoga (500h), on vaig aprendre com realitzar les classes tenint en compte a la persona en la seva globalitat i seguint la metodologia d’una de les escoles de Yoga reconegudes pel Govern de la Índia (Bihar School of Yoga).
  • La formació de Yoga embaràs i Sòl pelvià de FisiomYoga, on vaig aprendre la morfologia de la pelvis de la dona, quins problemes podia tenir, des de l’embaràs a la menopausa, i com adaptar la seva pràctica.
  • La certificació internacional de Yoga Terapèutic de FisiomYoga que m’ha ajudat a conèixer més d’anatomia humana i a adaptar la pràctica de Yoga a certes patologies i prevenir lesions. 
  • Els tres nivells d’Hipopressius de Low Pressure Fitness, una tècnica molt interessant que m’ha ajudat a treballar el meu problema de diàstasi abdominal i pèrdues d’orina arrel el meu segon embaràs.

Fins ara:

Vaig començar a donar classes presencials d’Hipopressius al centre de maternitat de la Mama Lloca a Mollet del Vallès. També he impartit classes de Yoga embaràs i postpart amb l’Ajuntament de Montornès del Vallès i classes de Yoga embaràs al OmShanti de les Franqueses del Vallès.

Al juny em va arribar l’oportunitat de participar en aquest bonic projecte a OsonaIoga i he decidit formar-hi part impartint classes presencials. Em fa molta il·lusió començar aquesta nova etapa.

A OSONA IOGA FAIG

Dilluns 18:15 a 19:30 h
Els hipopressius tenen el seu origen en la tècnica de Yoga coneguda com a Uddiyana Bandha. Una pràctica que tal com diu el Swami Satyananda Saraswati és «la panacea para el abdomen». I no és per menys, coneixent tots els beneficis que aportarà a la teva salut. Si a més, els combinem amb el Yoga, creant una sessió amb una part física, una tècnica de respiració, relaxació i meditació aconseguiràs una pràctica integral, equilibrada i saludable. Si has sigut mare o estàs en període de (pre-post) menopausa, si vols enfortir el teu abdomen i sòl pelvià, si tens diàstasis abdominal, si vols ser més conscient del teu cos o vols aprendre com cuidar-te de forma respectuosa... aquest tàndem serà perfecte per a tu.
El Yoga terapèutic és una disciplina que té en compte les molèsties i patologies de l’alumne proposant una pràctica que li sigui favorable. En les sessions que et proposo trobaràs un espai on cuidar no només el teu cos físic sinó també el teu cos mental, energètic i emocional. Farem una pràctica de Yoga Integral on gaudiràs d’una part física, una tècnica de respiració, una relaxació i una meditació. Si tens alguna patologia serà necessari que em portis l’informe del metge amb la informació d’aquest i les seves recomanacions.
TALLERS TEMÀTICS I D’APROFUNDIMENT EN YOGA I HIPOPRESSIUS