Vinyasa Ioga

“Moviment coherent i conscient”

Vinyasa és una forma de ioga dinàmic on totes les postures (asanes) estan enllaçades a través de la respiració fluida i rítmica (Ujjay). El fluid (flow) de postures i de la respiració fa que la ment i el cos connectin per tal de portar-nos a un estat de concentració i coordinació en una moviment continuat. És un estil de ioga per desenvolupar força i flexibilitat.

En totes les classes treballem principalment asanes (postures) i enllaçant-les en aquest fluir. Aquest moviment sempre des del respecte la coherència i la consciència. Desenvolupa una pràctica per a tots els nivells, ajusta les postures i les transicions a cada moment, a cada pràctica, a cada dia i a cada persona.

Beneficis
A quin públic va dirigit?

Aporta més presència i consciència al cos, a la ment i molts beneficis a nivell físic, tò muscular, força, flexibilitat, amplitud del rang de moviment…etc i a nivell mental aporta claredat, consciència i més presència. Aprendre a viure en l’ara i aquí.

Ioga dinàmic amb respiració activa, pensat per persones que vulguin treballar força, resistència i flexibilitat. Apte per tots els públics que busquen una pràctica activa. Especialment adient per gent jove, esportistes i persones que volen una pràctica amb un treball físic més intens.

Horaris i preus

Preu mensual: 40€/mes

Abonaments (nominals i intransferible) amb una duració de 3mesos des de la data de la primera classe:

4 classes: 50€ // 6 classes: 70€ // 9 classes: 95€

Dilluns   19.45 a 21.00

Classes on-line: pack de classes mensuals, il·limitades, varis estils i horaris, Via Zoom (consultar)

Tallers temàtics: horaris i preus a concretar segons sessió

Opció de classes particulars, particulars grupals o de grups, consulta totes les opcions disponibles!

Judit Martín : 619 082 986