YIN IOGA

Aprofundir en la quietud

És un estil de Ioga suau però intens, amorós i meditatiu amb efecte poderós en l’àmbit físic, emocional i mental.
Mantenim les postures estàtiques durant 2-5 minuts per incidir directament sobre teixits connectius, relaxant la musculatura amb ajuda de la respiració i la gravetat. Estimulem els teixits més profunds del cos no-muscular, que són més rígids i requereixen més temps a la postura. D’aquesta manera portem elasticitat als nostres teixits, mentre que energèticament l’estimulació de meridians aporta salut als òrgans interns i el cos mental aprofita de la qualitat meditativa de la pràctica, que ens porta equilibri emocional i mental.
El Yin Ioga es basa en la Medicina Tradicional Xinesa, treballant amb el cos energètic, el cos físic i el cos emocional a través dels meridians i elements naturals relacionats amb les estacions de l’any.

BENEFICIS   A QUIN PÚBLIC VA DIRIGIT?

Personalment, el Yin Yoga m’ajuda a baixar el ritme i connectar amb l’escolta interna. És una eina meravellosa com compensació a la pràctica activa de Hatha Ioga o altres activitats d’alta intensitat, i ajuda a combatre els símptomes d’un estil de vida molt actiu i a reduir l’estrès, tal com és una eina de creixement si es practica regularment.


A qui va dirigit ?

És per a qualsevol persona que pugui practicar postures a terra. Utilitzem diferents accessoris com coixins per ajudar al cos a entregar-se a la postura. Les postures s’ajusten el màxim a l’anatomia individual de cada persona.

HORARIS I PREUS 

Divendres 16:00 – 17:15

Preu mensual: 35€/mes
Classe solta: 12€ 
Abonament 5 classes: 50€ / 10 classes 95 € (vàlid per a tres mesos, unipersonal)


Podeu consultar combinar els abonaments amb altres classes meves. 

CONTACTE