Marta Bort

«El ioga em va ensenyar que no podem controlar tot allò que ens passa al llarg de la vida, però SI QUE PUC controlar el que passa al meu interior»

QUI SOC

Practicant ioga des de l’any 1988. Al cap dels anys el meu mestre, Ramón Casas, em va aconsellar que realitzés la formació de 4 anys per a ser professora de ioga.

Al llarg de la formació per professora de ioga vaig descobrir la medicina Āyurveda i em va fascinar. Vaig passar un temps a la Índia per aprendre aquesta medicina. Vaig conèixer aquesta cultura i cada vegada que anava a estudiar-hi, aprenia a veure i entendre la vida d’una altra manera.

He cursat dos anys més de ioga per a poder ser formadora de professors de ioga per l’AEPY. També sóc delegada per la província de Barcelona d’aquesta associació.

El món de la dona m’encanta i gràcies al contacte i les ensenyances de les “13 abuelas”, vaig començar a dirigir cercles de dones.

Em defineixo com una dona amb grans inquietuds, sobretot per conèixer més eines que ens ajudin a millorar la nostra salut física, mental i espiritual. Sóc buscadora des de sempre i el que busco i vaig trobant, és coneixement i saviesa.

El meu ofici és la meva filosofia de vida. Una vegada em van preguntar a quina edat voldria retirar-me i jo vaig pensar: com et pots retirar de la teva manera de viure?. M’agrada ensenyar, és la meva vocació. M’agrada veure als meus alumnes, com al llarg del temps van canviant i viuen la vida d’una manera molt més conscient.

Puc ajudar-te a conèixer-te millor i acceptar-te i estimar-te tal com ets. El ioga, com deia el meu mestre, fa que la gent sigui valenta, afronti la vida des d’una perspectiva que no és la del victimisme.

T’ofereixo una sessió de ioga a on el més important ets tu. Un moment del teu dia a on siguis conscient de com estàs, com respires, quins bloquejos tens físics i mentals. De mica en mica anirem treballant i evolucionant com a persones úniques que som.

A OSONA IOGA FAIG

Dimarts i Dijous 8’15h-9’30h Dimecres 19’45h-21h
Al llarg de la sessió de ioga us vaig guiant perquè pugueu entendre aquesta filosofia de vida, corregint els āsana i així sentir el treball profund que s’està realitzant. És important entendre que quan faig un āsana he de saber que estic treballant a nivell físic i mental: he de ser conscient de la respiració i calmar la ment. És una hora i quart per connectar amb el meu jo intern i trobar l’equilibri en la vida.
A partir de setembre 2023
Aquesta formació va dirigida a totes aquelles persones que es volen dedicar professionalment a la docència del ioga. També a qui tingui curiositat per aprofondir en aquesta disciplina. A final de curs, s'atorga el diploma acreditatiu de l'AEPY.
AYURVEDA consulta de nutrició
Horari a convenir
Consulta de nutrició ayurveda