SERVEIS INDIVIDUALS     >     horaris a convenir

Teràpia Gestalt

No et jutja, ni interpreta. No et prescriu. Et fa de mirall, et deixa participar activament, et facilita trobar la solució. Això fa la Gestalt i molt més per ajudar-te.

Teràpia Microbiota

Recupera la riquesa intestinal que s'han emportat les males praxis imposades per la societat de consum.

PNI Síndrome Metabòlic

Un dels principals problemes de salut pública del s. XXI encarats per la Psiconeuroinmunologia que tracta l'interacció entre processos psíquics, immunològics, endocrins i nerviosos del cos humà.

Nutrició esportiva i clínica

Quin és el teu objectiu? perdre pes? millorar el rendiment esportiu? millorar alimentació? Cap d'ells et farà passar gana.

Teràpia ayurvèdica

Massatges, hàbits alimentaris i acompanyament des dels principis mèdics tradicionals de l'India on no es consideren una alternativa. Coordinació d'ànima, ment, sentits i cos.

Quiromassatge

Revitalitza, relaxa, prepara o recupera la teva musculatura mitjançant els frecs, friccions, vibracions, amassaments, pressions i percussions.

Acupuntura i MTC

La MTC mediciona tradicional xinesa té secrets per a tu. Tracten o prevenen dolències amb mètodes com l'aplicació d'agulles, calor i producció del buit.

Reflexoteràpia

Actúa sobre les connexions podals dels òrgans, músculs i altres parts del teu cos per a guarir-les. Coneix el mapa.

Massatge Californià

Es diferencia per la seva visió holística. L'effleurage treballa simultàniament el cos físic i l'energia de les cèl.lules.

Tractaments facials i corporals

Què penses sobre la pell exposada a factors de deteriorament: llum, contaminació, envelliment? Saps què son els mètodes no invasius?