elisabet soler

«Amb més de 10000 sessions de bagatge,  et descobreixo les eines per millorar la teva relació amb el teu cos i amb la vida.»

QUI SOC

Sóc fundadora d’Osonaioga, professora de ioga, acompanyant de Gestalt i creativa de les propostes d’Osonaioga.

Em meravella la simplicitat i la infinita utilitat del ioga, de la meditació, de la gestalt.  Crec que son grans eines de salut.

M’agrada moltíssim veure com les persones som capaces d’allunyar-nos d’allò que no ens fa bé i acostar-nos a allò que si ens fa bé, tancant i obrint portes, descobrint noves opcions, creixent i caminant cap a un lloc feliç.

M’agrada que això passi, ajudar a que passi, amb suavitat, compartir-ho, i que tingui conseqüències.

TESTIMONIALS

“M’emporto més creixement personal i aprenc a escoltar el cos i les emocions i a respirar amb consciència, la qual cosa em calma i em relaxa!” 

– Maite Bofias –

“L’Elisabet treballa des de la tendresa, la consciència, l’amor i el respecte. Et va introduïnt en el mon del ioga encara que no n’hagis fet mai i aconsegueix fer-te sentir millor, relaxar-te els sentits i el cos amb la seva veu dolça i les seves propostes. Moltes gràcies per tant!”

 – Anònim-

“Estem acostumats a tenir mal de cap o mal a parts del cos i mal aquí i mal allà, etc. Amb el ioga ens donem l’oportunitat de tenir un bé de cap, un bé de cos, un bé d’esperit.. en general. Poques coses ens ho proporcionen. Aprofitem’ho!”

  – Jordi Serra –

“Des de fa 13 anys que practico ioga i mai he tingut mandra de venir.”   

– Anònim-

“Totalment recomanable: fas exercici al teu ritme; les metes de millora les marques tu. Surts de les classes no sols amb un millor estat físic i d’ànim, sinó també amb un somriure.”  

  – Anònim-

“Les classes de ioga m’han servit per relaxar-me i sentir-me millor.
Creo espais imaginaris de calma i els faig servir quan necessito en situacions d’estrès.” 

– Anònim-

A OSONA IOGA FAIG

Dimarts: 18.00-19.15 19.30-20.45 Dimecres: 9.30-10.45 11.00-12.00 Dijous: 16.30-17.45 18.00-19.15
Per començar a practicar ioga només cal un punt de valentia. Et recomanem una pràctica regular i que et donis temps. La classe és un espai per tu, per escoltar-te i reposar la ment, per descansar-te, per connectar-te i recuperar les energies, per entrar en un estat més meditatiu, més serè, per relaxar-te. I això ho fem d’una manera pràctica amb una serie d’estiraments, moviments suaus, postures i amb la respiració i la consciència. El cos és el protagonista. Treballem tots els aspectes de la vida a través del cos, amb amabilitat. T'ofereixo un munt d'eines. Veuràs quines et van millor i les podràs fer servir sempre que et calgui.
Horari a convenir
La Gestalt és un teràpia existencial i humanista que ens ajuda a viure  amb més sentit, autenticitat i harmonia amb nosaltres mateixos. Es pot plantejar com un acompanyament per un tema puntual i/o com un treball  d’autoconeixement més profund. Ens arremanguem plegats. Escoltem el cansament, el  dolor i també l’empenta cap a la vida: Què passa?  Com passa? .
Divendres tarda i dissabtes matins
Taller Espai grupal. Mapes és un propòsit de trobada i de retrobada amb una mateixa. Un esquema, preguntes, silencis i dinàmiques simples i fàcils en un temps íntim, tranquil i còmplice, respectant el teu fer i les teves necessitats. Necessitats . 29 octubre El triangle per trobar-me 19 novembre- Els 3 espais de la consciència per circular-3 desembre Els tres instints, per modular-me- 25 març El meu jo desaforat. Experiència artístico-creativa. – Ecologia de Vida- Del soroll al silenci. - 29 Octubre - El triangle, per trobar-me- - 19 Novembre - Els 3 espais de la consciència, per circular- - 3 Desembre - Els tres instints, per modular-me- - 25 març - El meu jo desaforat- Experiència artístico-creativa. Col.labora Imma Mudarra.
-podcast-
Els qui aneu a ioga ja sabeu que us va massa bé com per limitar-ne la seva pràctica al dia que aneu a classe. I també sabeu que de vegades, a casa, costa trobar el moment i la manera de posar-s’hi . Aquestes gravacions pretenen ser un ajut i una guia pels qui vulgueu practicar a casa una mica de ioga. N’hi ha de 20 minuts i de 3, algunes per fer drets , altres estirats, algunes molt orientades a una part del cos, com la de les cervicals, altres per calmar-vos quan ho necessiteu, altres per començar el dia, o per practicar en una petita pausa al despatx. També hi ha una relaxació que et pot ajudar a dormir millor. Es tracta d’aturar-se uns moments a sentir el cos i respirar amb suavitat, de forma amorosa i conscient.
Deixar de banda els espais i les persones amb qui compartim habitualment l’oci per donar-te la oportunitat de reposar, de prendre distància, de noves experiències i trobades, de silenci i de nous aprenentatges. El retirs es fan a duo amb col·laboració amb terapeutes, artistes, artesans/anes i altres professionals . Son espais per aprofundir en els qual experimentem amb dinàmiques i eines que necessiten més temps i espai que els de la classe de ioga o la teràpia habitual. Com que es fan en cap de setmana o període de vacances els preparem perquè siguin fàcils, amb temps lliure i que puguis anar al teu aire. Volem que passis uns bons dies i que tornis renovada i satisfeta. DATES I PREUS Consultar