elisabet soler

«T’ofereixo un espai de dedicació personal on el ioga i el temps amb calma et permetran connectar amb tu.  Amb més de 10000 sessions de bagatge,  et descobreixo les eines per millorar la teva relació amb la vida.»

QUI SOC

Sóc fundadora d’Osonaioga, professora de ioga, acompanyant de Gestalt i creativa de les propostes d’Osonaioga.

Em meravella la simplicitat i la infinita utilitat del ioga, de la meditació, de la gestalt.  Crec que son grans eines de salut.

M’agrada moltíssim veure com les persones som capaces d’allunyar-nos d’allò que no ens fa bé i acostar-nos a allò que si ens fa bé, tancant i obrint portes, descobrint noves opcions, creixent i caminant cap a un lloc feliç.

M’agrada que això passi, ajudar a que passi, amb suavitat, compartir-ho, i que tingui conseqüències.

TESTIMONIALS

“M’emporto més creixement personal i aprenc a escoltar el cos i les emocions i a respirar amb consciència, la qual cosa em calma i em relaxa!” 

– Maite Bofias –

“L’Elisabet treballa des de la tendresa, la consciència, l’amor i el respecte. Et va introduïnt en el mon del ioga encara que no n’hagis fet mai i aconsegueix fer-te sentir millor, relaxar-te els sentits i el cos amb la seva veu dolça i les seves propostes. Moltes gràcies per tant!”

 – Anònim-

“Estem acostumats a tenir mal de cap o mal a parts del cos i mal aquí i mal allà, etc. Amb el ioga ens donem l’oportunitat de tenir un bé de cap, un bé de cos, un bé d’esperit.. en general. Poques coses ens ho proporcionen. Aprofitem’ho!”

  – Jordi Serra –

“Des de fa 13 anys que practico ioga i mai he tingut mandra de venir.”   

– Anònim-

“Totalment recomanable: fas exercici al teu ritme; les metes de millora les marques tu. Surts de les classes no sols amb un millor estat físic i d’ànim, sinó també amb un somriure.”  

  – Anònim-

“Les classes de ioga m’han servit per relaxar-me i sentir-me millor.
Creo espais imaginaris de calma i els faig servir quan necessito en situacions d’estrès.” 

– Anònim-

A OSONA IOGA FAIG

Dimarts: 18.00-19.15 19.30-20.45 Dimecres: 9.30-10.45 Dijous: 16.30-17.45 18.00-19.15
Ofereixo un espai de dedicació personal on el ioga i el temps en calma et permetran connectar amb tu mateixa, a través del cos. T’ofereixo un munt d’eines. Veuràs quines et van millor i les podràs fer servir sempre que et calgui Per començar a practicar ioga només cal un punt de valentia. Et recomanem una pràctica regular i que et donis temps. La classe és un espai per tu, per escoltar-te i reposar la ment, per descansar-te, per connectar-te i recuperar les energies, per entrar en un estat més meditatiu, més serè, per relaxar-te. I això ho fem d’una manera pràctica amb una serie d’estiraments, moviments suaus, postures i amb la respiració i la consciència. El cos és el protagonista. Treballem tots els aspectes de la vida a través del cos, amb amabilitat.
Horari a convenir
La Gestalt és un teràpia existencial i humanista que ens ajuda a viure  amb més sentit, autenticitat i harmonia amb nosaltres mateixos. Es pot plantejar com un acompanyament per un tema puntual i/o com un treball  d’autoconeixement més profund. Ens arremanguem plegats. Escoltem el cansament, el  dolor i també l’empenta cap a la vida: Què passa?  Com passa? .
Dissabtes de 11.00-13.30h - 29 Octubre - 19 Novembre - 3 Desembre - 25 març
Taller Espai grupal. Mapes és un propòsit de trobada i de retrobada amb una mateixa. Un esquema, preguntes, silencis i dinàmiques simples i fàcils en un temps íntim, tranquil i còmplice, respectant el teu fer i les teves necessitats. - 29 Octubre - El triangle, per trobar-me- - 19 Novembre - Els 3 espais de la consciència, per circular- - 3 Desembre - Els tres instints, per modular-me- - 25 març - El meu jo desaforat- Experiència artístico-creativa. Col.labora Imma Mudarra.
-posdcast-
Els qui aneu a ioga ja sabeu que us va massa bé com per limitar-ne la seva pràctica al dia que aneu a classe. I també sabeu que de vegades, a casa, costa trobar el moment i la manera de posar-s’hi . Aquestes gravacions pretenen ser un ajut i una guia pels qui vulgueu practicar a casa una mica de ioga. N’hi ha de 20 minuts i de 3, algunes per fer drets , altres estirats, algunes molt orientades a una part del cos, com la de les cervicals, altres per calmar-vos quan ho necessiteu, altres per començar el dia, o per practicar en una petita pausa al despatx. També hi ha una relaxació que et pot ajudar a dormir millor. Es tracta d’aturar-se uns moments a sentir el cos i respirar amb suavitat, de forma amorosa i conscient.
PROJECTE COOPERATIU
.