HATHA IOGA INTEGRAL

Anusara Ioga   Ioga Evolutiu  Ioga Fusió

Intensitat amb amor i consciència

Hatha Ioga Integral engloba la fusió personalitzada de tots els meus anys de recerca i formació.

“Intensitat amb amor i consciència” defineix la meva trajectòria alquímica i el meu treball actual.

El resultat: una pràctica de ioga amb un gran treball de consciència corporal i respiratòria i amb una especial cura per la tècnica i l’alineament.

Es combina el treball d’asana (o postures) amb exercicis de pranayama (control respiratori) i meditació. La precisió de la biomecànica, la sensibilitat de la dansa i les valuoses tècniques de creixement personal es fan presents en cada un dels tres mètodes de ioga que ensenyo.

Cada sessió és diferent i això possiblement li dóna un valor afegit de motivació.  L’objectiu és que l’alumne pugui experimentar, investigar i enriquir-se de l’elegància i la correcció postural d’un Ioga Evolutiu més clàssic, de la connexió amb les pulsacions del cor a través dels marevellosos Principis biomecànics Universals d’alineament d’un ioga modern i empoderador: Anurasa Ioga i del seu propi potencial creatiu a través del Ioga Fusió, una combinació de Hatha i Kundalini amb un gran efecte purificador. 

Sempre es treballa amb una intenció inspirada en l’energia de la lluna i l’astrologia en general, combinada amb la fiolosofia iòguica, les qualitats del cor, les estacions de l’any, la situació que tenim al nostre voltant, etc…adaptant el ioga i les tècniques que s’adaptin millor a la proposta i tenint en compte el nivell i les necessitats del grup i del moment.

“Quan practiquem des de l’entrega, obtenim la recompensa en l’acció mateixa i per tant, independentment del resultat final, internament ja hem guanyat.”

– Lola Carné –

BENEFICIS: A QUI VA DIRIGIT?

El ioga és un acompanyament holístic de la salut global (física, mental i emocional) i aquest és, a priori, el benefici més important. Però segons el meu parer hi ha una cosa més rellevant i és aquesta intel.ligència interna que es revela contínuament i que manté a tots els ioguis i ioguinis en una pràctica constant: “és una energia polsant, que es desperta dintre teu, et sosté, et recolza i et manté en el camí correcte, el del cor”

Faig un ioga dirigit a un públic entre 20 i 65 anys majoritàriament, però pots trobar gent més jove i gent més gran. Tot i que solen ser classes de treball una mica intens, es poden adaptar fàcilment. El més important no és el que fem sinó l’actitud amb la que ho fem.

HORARIS

Dimecres 15:00 – 16:15h

Dimecres 18:00 – 19:30h

CONTACTE