Projecte

Cultura

Osonaioga Art

Aquest projecte neix amb una il.lusió molt clara: “La Bona Vida s’alimenta de l’Art i l’Art millora la Vida”. La proposta és aportar una mica d’Art als usuari/es.

Amb aquesta intenció s’ha creat un espai expositiu on mostrar durant un període mínim de dos mesos les creacions artístiques de qui vulgui compartir-les.

S’hi exposen pintures, dibuixos amb tinta, fotografia, creació tèxtil… de la mà de diferents artistes que han volgut col·laborar. Aquestes mostres s’han inaugurat amb diverses activitats culturals, com recitals de poesia, música en directe, projecció de cinema i dansa.

proper esdeveniment en creació
62%

Si vols exposar la teva creació artística o conèixer millor el projecte, posa't en contacte:

Projecte

Inclusió

Osonaioga Solidària

A Osona Ioga volem que les nostres activitats arribin a tothom. Sentim que una de les coses més poderoses i tranquil.litzadores que podem fer, és ajudar als altres.

Osonaioga Solidària, és un projecte per a facilitar la possibilitat de fer un treball inclusiu, plaent, profund, de diversitat i de col.laboració, amb el benefici que això comporta a aquestes persones, als grups amb els quals s’interrelacionen, als voluntari/es que hi participen i a nosaltres. Una manera d’enriquir-nos humanament i mútuament.

Si vols participar o conèixer millor el projecte, contacte :

L’ iniciativa aplega dues línies

Places solidàries diàries

Ens obrim a la diversitat mental, física i sociocultural oferint places a preu social en les classes grupals. 

L’objectiu és crear  convenis de col.laboració  amb entitats socials de la comarca que treballin amb persones amb dificultats. (Sant Tomàs, Instituts…)

Jornada Open Arms Anual

Admirem el projecte  de rescat voluntari i hem decidit posar el nostre gra de sorra oferint el nostre treball  de forma desinteressada. La donació dels assistents de la Jornada es destina íntegrament  a Open Arms. que ens dóna el resguard de col.laboració. 

A la primera Jornada (29-2-2020),  vam oferir 127 treballs de les classes i sessions individuals. Va ser tot un èxit. 

Projecte

Treball

Osonaioga treballador/es

Obrim les nostres sessions de treball corporal (ioga, feldenkrais,…), les dissenyem a mida, adreçades a col·lectius  amb unes necessitats específiques, presencials, en-linia, o desplaçant-nos al centre de treball.

També massatges , fisioteràpia i altres serveis de consulta individual. Carreguem la camilla al cotxe i venim!

Demana informació dels Paquets de Benvinguda.

Individuals i grups

Si vols participar o conèixer millor el projecte, contacte :