Projectes

Aquest projecte neix amb una il.lusió molt clara: “La Bona Vida s’alimenta de l’Art i  l’Art millora la Vida”

La seva proposta és aportar a  Osona Ioga, la Cooperativa per la salut i la bona vida, una mica d’Art als seus usuaris. 

Amb aquesta intenció s’ha creat un espai expositiu on mostrar durant un període mínim de dos mesos les creacions artístiques de qui vulgui compartir-les. 

S’han exposat pintures, dibuixos amb tinta, fotografia i creació tèxtil de la mà de diferents artistes que han volgut col·laborar. Aquestes mostres s’han inaugurat amb activitats culturals com  recitals de poesia, música en directe, projecció de cinema i dansa.

Si vols exposar la teva creació artística o conèixer millor el projecte, posa't en contacte amb el nostre col.laborador:

Víctor Torres: santcristofol.victor@gmail.com

A Osona Ioga tenim una clara vocació de compromís social i volem que les nostres activitats,   arribin a tothom. Sentim que una de les coses més poderoses i tranquil.litzadores que podem fer, és ajudar als altres. 

És la nostra feina i és la nostra responsabilitat. 

I així neix Osona Ioga Solidària, un projecte per facilitar la possibilitat de fer un treball inclusiu, plaent, profund, de diversitat i de col.laboració, amb el benefici que això comporta per aquestes persones, pels grups amb els quals s’interrelacionen, pels voluntaris que hi participen i per la nostra cooperativa en general. És una manera d’enriquir-nos humanament i mútuament. 

Actualment Osona Ioga Solidària aplega dues iniciatives:

Places solidàries

Ens obrim a la diversitat mental, física i sociocultural oferint places a preusocial en totes les classes grupals. 

L’objectiu és crear  convenis de col.laboració  amb entitats socials de la comarca que treballin amb persones amb dificultats. (Sant Tomàs, Instituts…)

Jornada en benefici d’Open Arms

Admirem la seva i hem decidit posar el nostre gra de sorra cada any organitzant una Jornada on oferim els nostres serveis de forma desinteressada. La donació dels clients és íntegrament entregada a Open Arms. 

Durant la 1a Jornada, el 29 de febrer del 2020,  vam oferir 127 serveis entre places de les classes grupals i les sessions individuals. Va ser tot un èxit. Al 2022 farem la III edició.

Meditació diària via zoom

Aquest espai va néixer   durant la pandèmia i a través d’ell ens vam acompanyar mútuament. Va ser un espai de serenor quotidià, compartit en la intimitat de casa de cadascú per zoom , tranquil i fàcil.  Va ser gestionat per un grup de voluntaris: Elisabet  Soler, Agda Sobrino, Vicky Martínez, Cristina Dominguez , Irma Oltra, David Milà , Oriol Boloix    .

És un espai d’assistència lliure.

 

Si vols participar o conèixer millor el projecte, posa't en contacte amb la nostra col.laboradora:

Marta Anglada Viñolas: 650 42 62 61 / nahilton72@gmail.com

Salut per les Col·lectius

El projecte d’Osona Ioga Col·lectius neix amb l’objectiu de portar els serveis d’Osona Ioga a col·lectius.

Sessions de treball corporal (ioga, feldenkrais, karate…)  dissenyades a mida i adreçades a col·lectius  amb unes necessitats específiques, presencials, per zoom i/o desplaçant-nos al vostre domicili, local ,empresa…..

Massatges , fisioteràpia i altres serveis individuals. Carreguem la camilla al cotxe i venim!

Demana informació dels Paquets de Benvinguda.

Individuals i grups

Ampliem els espais de salut i benestar.

elisabet@osonaioga.net,

Tel. 660026687

Per a més informació, posa't en contacte amb:

Elisabet Soler: 660026687 / elisabet@osonaioga.net

Caminades matinals

Recuperant-nos és un nou projecte que sorgeix durant el període de confinament i que s’ajusta a les nostres necessitats actuals.

No podem negar, de manera general, que el nostre sistema ha patit un estrès important des de molts punts de vista: l’ansietat de sentir-nos atrapats, el neguit de la salut i la feina, el no poder sortir a fer esport ni estar en contacte amb la natura, el no poder veure a la gent estimada, ni tocar-nos, ni fer allò que ens agrada.

La idea del projecte neix fruit de la demanda del nostre propi organisme: estirar les cames i respirar natura. L’objectiu és recuperar l’equilibri perdut i mantenir el nostre sistema en òptimes condicions.

És una activitat pensada sobretot per aquelles persones que normalment no fan gaire esport o que no practiquen activitats de càrdio, tenint en compte les possibles conseqüències d’aquest temps d’aïllament i amb exercicis enfocats al moment que estem travessant actualment.

La proposta és una pràctica de 50 minuts de treball progressiu i d’intensitat moderada: una caminada a pas lleuger (adaptada a les condicions de cadascú) enmig de la natura, combinada amb exercicis de força, equilibri, flexibilitat, tècniques de respiració i de relaxació.

Es tracta de gaudir de la vegetació i de la companyia mentre respirem aire fresc, tonifiquem la musculatura, ajudem a combatre la inflamació i l’estrés, disminuïm el risc cardiovascular, millorem la resistència i la flexibilitat i ens preparem per començar el dia més actius, més feliços i amb la ment més clara.

També sabem que mentre fem activitat física enfortim el sistema inmune i metabòlic i ens en beneficiem psicològicament; que fer esport ens pot allargar set anys la nostra vida i que la seva absència augmenta el risc de malaltia i de mort.

I sabent tot això… Ens movem o no ens movem??

Recuperant-nos és una experiència saludable de desconfinament que ha vingut per quedar-se. Una proposta estival a l’aire lliure, en una zona verda, que ens ajuda a recuperar-nos, estimar-nos i millorar-nos, a estimar la natura, respectar-la i admirar. Un regal pel cos, la ment i l’ànima.

Et donem la possibilitat de fer matinals d’un dia o dos a la setmana. Fem packs per grups i empreses i ens adaptem als seus horaris.

Et pots beneficiar de l’oferta de packs-descompte en algunes activitats del centre.

T’acompanyen la Montse Solà ( exatleta, monitora d’atletisme i quiromassatgista) i la Lola Carné (llicenciada en Ciències de l’educació Física i l’Esport i professora de Ioga).

Per a més informació, posa't en contacte amb:

Montse Solà: 667 63 88 25