Projecte

actes

Osonaioga Art

Aquest projecte neix amb una il.lusió molt clara: “La Bona Vida s’alimenta de l’Art i l’Art millora la Vida”. La seva proposta és aportar a Osona Ioga, una mica d’Art als seus usuaris.

Amb aquesta intenció s’ha creat un espai expositiu on mostrar durant un període mínim de dos mesos les creacions artístiques de qui vulgui compartir-les.

S’han exposat pintures, dibuixos amb tinta, fotografia i creació tèxtil de la mà de diferents artistes que han volgut col·laborar. Aquestes mostres s’han inaugurat amb activitats culturals com recitals de poesia, música en directe, projecció de cinema i dansa.

proper esdeveniment en creació
62%

Si vols exposar la teva creació artística o conèixer millor el projecte, posa't en contacte:

Projecte

Inclusió

Osonaioga Solidària

A Osona Ioga tenim una clara vocació de compromís social i volem que les nostres activitats arribin a tothom. Sentim que una de les coses més poderoses i tranquil.litzadores que podem fer, és ajudar als altres.

És la nostra feina i és la nostra responsabilitat

I així neix Osona Ioga Solidària, un projecte per facilitar la possibilitat de fer un treball inclusiu, plaent, profund, de diversitat i de col.laboració, amb el benefici que això comporta per aquestes persones, pels grups amb els quals s’interrelacionen, pels voluntaris que hi participen i per la nostra cooperativa en general. És una manera d’enriquir-nos humanament i mútuament.

Si vols participar o conèixer millor el projecte, contacte :

Actualment Osona Ioga Solidària aplega dues iniciatives:

Places solidàries

Ens obrim a la diversitat mental, física i sociocultural oferint places a preu social en totes les classes grupals. 

L’objectiu és crear  convenis de col.laboració  amb entitats socials de la comarca que treballin amb persones amb dificultats. (Sant Tomàs, Instituts…)

Jornada en benefici d’Open Arms

Admirem el seu projecte i hem decidit posar el nostre gra de sorra cada any organitzant una Jornada on oferim els nostres serveis de forma desinteressada. La donació dels clients és íntegrament entregada a Open Arms. 

Durant la 1a Jornada, el 29 de febrer del 2020,  vam oferir 127 serveis entre places de les classes grupals i les sessions individuals. Va ser tot un èxit. 

Projecte

Col.lectius

Osonaioga Col.lectius

El projecte d’Osona Ioga Col·lectius neix amb l’objectiu de portar els serveis d’Osona Ioga a col·lectius.

Sessions de treball corporal (ioga, feldenkrais, karate…)  dissenyades a mida i adreçades a col·lectius  amb unes necessitats específiques, presencials, per zoom i/o desplaçant-nos al vostre domicili, local ,empresa…..

Massatges , fisioteràpia i altres serveis individuals. Carreguem la camilla al cotxe i venim!

Demana informació dels Paquets de Benvinguda.

Individuals i grups

Ampliem els espais de salut i benestar.

Si vols participar o conèixer millor el projecte, contacte :