TEATRE TERAPÈUTIC

Captura de pantalla 2024-05-24 a las 10.42.49

Les classes de teatre terapèutic es basen en un treball grupal en què s’uneixen el teatre i la Gestalt, amb l’objectiu que puguis fer una mirada conscient cap al teu interior.

És un espai de confiança que et permetrà anar veient quins són els personatges que t’acompanyen en el teu dia a dia; en què veuràs com s’amplia la teva capacitat per “adonar-te’n” a través dels sentits i les emocions; que millora les relacions amb una mateixa i, per tant, que millora també les relacions amb els altres; i que et permetrà experimentar, escoltar, expressar, compartir, (re)crear i (re)construir.

El teatre terapèutic és, doncs, una eina adient per a totes aquelles persones que vulguin millorar la seva qualitat de vida. Persones que cerquin un espai segur on obrir-se al seu ritme, on anar desprenent-se de les capes que senten que ja no els serveixen, on seguir avançant amb harmonia per viure cada dia amb més plenitud, des de l’aquí i ara, acceptant la pròpia història.

El treball que oferim és sobretot vivencial, potencia la creativitat, treballa amb els tres centres de la persona (corporal, emocional i mental) de forma holística i equilibrada, i respecta el ritme de cada persona, sempre mantenint el sentit de grup, molt important per a nosaltres.

Un moment per a tu, per explorar el teu propi escenari!

CONTACTE

Elisabet Soler

info@osonaioga.net