HATHA IOGA

Enginyeria amorosa

Ofereixo un espai de dedicació personal on el ioga i el temps en calma et permetran connectar amb tu mateixa, a través del cos. 

T’ofereixo un munt d’eines. Veuràs quines et van millor i les podràs fer servir sempre que et calgui

Per començar a practicar ioga només cal un punt de valentia. Et recomanem una pràctica regular i que et donis temps. La classe és un espai per tu, per escoltar-te i reposar la ment, per  descansar-te, per connectar-te i recuperar les energies, per entrar en un estat més meditatiu, més serè, per relaxar-te.

En el Hatha ioga això ho fem d’una manera pràctica amb una serie d’estiraments, moviments suaus, postures i amb la respiració i la consciència. El cos és el protagonista. Treballem tots els aspectes de la vida a través del cos, amb amabilitat.  

Ioga suau: En aquestes sessions el treball és simplifica i es facilita de tal manera que encara que tinguis lesions o dificultats (de mobilitat o altres) puguis beneficiar-te i gaudir de la salut i benestar que el hatha ioga et proporciona. Ho fem en un grup reduït i en un ambient de molta confiança, on cadascú fa el treball al seu ritme. Si necessites fer un treball més terapèutic ens coordinem amb les terapeutes del centre per tal que la classe t’ajudi en el teu procés.

Et puc ajudar amb el ioga si ……

Si vols temps per tu.

Si vols cuidar-te més.

Si necessites un respir.

Si necessites un espai per restaurar la connexió amb tu mateixa

Si vols relaxar-te .

Si tens molt estrès i et costa gestionar-lo

Si no reposes bé.

Si t’agradaria calmar una mica la ment i no saps com

Si tens molta tensió.

Si tens mal d’esquena sovint.

Si vols millorar la teva condició física: mobilitat, agilitat, flexibilitat.

Si vols sentir-te bé amb el teu cos.

Si vols tenir més alegria al teu cos.

Si vols relaxar-te.

Si vols una mica de pau.

TESTIMONIALS

“M’emporto més creixement personal i aprenc a escoltar el cos i les emocions i a respirar amb consciència, la qual cosa em calma i em relaxa!” 

– Maite Bofias –

“L’Elisabet treballa des de la tendresa, la consciència, l’amor i el respecte. Et va introduïnt en el mon del ioga encara que no n’hagis fet mai i aconsegueix fer-te sentir millor, relaxar-te els sentits i el cos amb la seva veu dolça i les seves propostes. Moltes gràcies per tant!”

 – Anònim-

“Estem acostumats a tenir mal de cap o mal a parts del cos i mal aquí i mal allà, etc. Amb el ioga ens donem l’oportunitat de tenir un bé de cap, un bé de cos, un bé d’esperit.. en general. Poques coses ens ho proporcionen. Aprofitem’ho!”

  – Jordi Serra –

“Des de fa 13 anys que practico ioga i mai he tingut mandra de venir.”   

– Anònim-

“Totalment recomanable: fas exercici al teu ritme; les metes de millora les marques tu. Surts de les classes no sols amb un millor estat físic i d’ànim, sinó també amb un somriure.”  

  – Anònim-

“Les classes de ioga m’han servit per relaxar-me i sentir-me millor.
Creo espais imaginaris de calma i els faig servir quan necessito en situacions d’estrès.” 

– Anònim-

BENEFICIS: A QUI VA DIRIGIT?

El ioga fomenta la salut, la joventut i la longevitat i ajuda a tenir una visió clara, a alliberar la ment i a viure amb més plenitud.

Treballo per persones adultes de totes les condicions físiques que han decidit donar importància a cuidar-se i sentir-se be en el seu cos i amb si mateixes i que volen procurar-se els espais i els temps que necessitin per fer-ho.

Ho faig amb atenció individualitzada, rigor i amabilitat, respectant el ritme i les necessitats de cadascú i de forma propera.

HORARIS

Dimarts:
18.00-19.15
19.30-20.45

Dimecres:
09.30-10.45

Dijous:
16.30-17.45
18.00-19.15

Sessions individuals a concertar
Sessions de ioga i meditació amb àudios a mida i classes on-line: consultar

 

CONTACTE

Elisabet Soler

info@osonaioga.net