IOGA EMBARASSADES

T’acompanyo en el camí de connectar i confiar en la mare que ja ets

Un espai per a tu i per al teu nadó, de connexió amb la teva pròpia essència. Un espai d’autocura per al teu benestar.

Treballarem la respiració conscient i el pranaiama (tècniques de respiració iòguica) afavorint la calma, la connexió i un estat de presència en l’aquí i l’ara.

Amb seqüències fluides de moviment anirem preparant el cos per donar espai i confort a la mare i afavorir l’adaptació als canvis del cos durant la gestació.

Amb la meditació trobarem moments de connexió únics. Amb meditacions actives treballarem la confiança i ens familiaritzarem amb dinàmiques i sensacions del part.

Amb les propostes dansades trobarem noves maneres d’entrar en estat meditatiu, relaxarem la musculatura de la pelvis i connectarem i donarem força i presència a la matriu des del plaer del moviment espontani i ondulant.

Les classes et donaran recursos per al teu benestar quotidià i també per a una vivència positiva en el part..

BENEFICIS   

El ioga és de les activitats més recomanades en l’embaràs pels seus quasi incontables beneficis.

Afavoreix l’adaptació postural als canvis propis de la gestació. Afavoreix un correcte alineament de la columna i la mobilitat a la pelvis, algunes postures també alleugen la càrrega diària d’aquestes estructures i afavoreixen el flux i la irrigació de nervis, vasos i canals diversos que les travessen.

Crea espai per a facilitar el posicionament òptim del nadó i per al confort de la mare, especialment donant espai al sistemes digestiu i respiratori.

A través del pranaiama alleuja molèsties durant la gestació (nàusees, cremor…), i facilita la gestió de la intensitat de les contraccions.

Allibera tensions i pors que sovint s’ubiquen en la matriu i la zona de la pelvis i els malucs, per afavorir unes contraccions òptimes, i més fàcils de portar, durant els pròdroms i el treball de part. 

A més, la dona embarassada agraeix trobar espais on «fer tribu», on compartir entre iguals, on la seva veu i el seu sentir és acollit, escoltat i validat. 

Totes les embarassades són benvingudes a la classe des de l’inici de la gestació. Tindrem especial cura i donarem alternatives a alguns exercicis durant el primer trimestre i en casos de risc de part prematur. Si us plau, informeu la professora de qualsevol d’aquests supòsits.

HORARIS

Dilluns 17.00-18.15

Dimarts 10.45-12.00

CONTACTE